directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Més de 1.000 sortides dels bombers la nit de Sant Joan, sense incidents greus

Principalment s'han extingit incendis en contenidors i vegetació urbana

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els Bombers de la Generalitat han realitzat un total de 1.012 sortides durant la nit de Sant Joan, entre les 20 hores d'ahir i les 8 hores d'avui, tot i que cap d'elles per a intervenir en incidents de gravetat, segons ha informat la Direcció d'Emergències de la Generalitat.
bombers incendi
Els bombers, en una sortida a Sabadell

Comparteix
   


Etiquetes
La franja horària entre les 2 i les 3 hores ha estat la que més serveis dels Bombers de la Generalitat ha registrat, amb de 394. Així mateix, entre les 22 hores i la mitjanit s'han realitzat 270 sortides.

Les tasques que s'han dut a terme durant la nit han estat destinades principalment a extingir incendis en contenidors i vegetació urbana, amb 128 actuacions, revisar elements estructurals en habitatges i fer rutes de prevenció i guàrdia durant la nit de celebració.

A les comarques del Barcelonès, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat ha estat on hi ha hagut més incendis, amb 23, 21 i 18 respectivament.

El telèfon d'emergències del 112 ha rebut, des de les 18 hores d'ahir i fins a les 3 hores d'avui, un total de 7.914 trucades, de les quals 1.422 s'han derivat als Bombers.

Un ferit en una piscina


Una de les dues actuacions destacades de la nit ha passat cap a les 2.30 hores, quan un jove de 27 anys, Daniel Ll., ha patit un accident en tirar-se a una piscina en una finca de la Selva del Camp (Tarragona) que li ha provocat una possible lesió medul·lar i ha hagut de ser evacuat a l'Hospital Joan XXIII.

També, una dona, María Remedios A.O., ha resultat ferida greu després de caure per la finestra del domicili del carrer Nord de Lleida en escapar-se d'un incendi declarat cap a les 7 hores.
Recordem que els bombers de la Generalitat havien muntat un dispositiu especial per afrontar a la revetlla, amb 300 efectius de reforç mobilitzats.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.