directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU i PP crearan un grup de treball per estudiar possibles acords a l'Ajuntament de Barcelona

Els populars destaquen la bona entesa que suposa i els nacionalistes diuen que volen fer el mateix amb tots els partits

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els líders de CiU i PPC de Barcelona, Xavier Trias i Alberto Fernández Díaz, han mantingut aquest dijous al matí una primera reunió per 'perfilar les seves respectives postures de cara al proper mandat municipal, tal i com expliquen els populars en un comunicat. Les dues formacions han qualificat de cordial la trobada i neguen que hi hagi hagut pactes que puguin condicionar l'elecció de Trias com alcalde o la governabilitat i estabilitat de l'Ajuntament en els propers anys. Tot i això, els populars han explicat que Fernández Díaz i Trias han acordat tornar a reunir-se la propera setmana i crear 'un grup de treball per estudiar acords de prioritats i de gestió'.
Per part del grup popular integraran aquesta comissió els regidors Àngels Esteller i Xavier Mulleras, i els representants de CiU seran Joaquim Forn i Sònia Recasens, dos dels edils i col·laboradors més estrets de Trias. Els populars interpreten l'acord com una mostra de la bona entesa entre les dues formacions. Tot i això, fonts de la federació nacionalista han volgut remarcar que aquest grup de treball no garanteix cap col·laboració exclusiva amb els populars i han recordat que la intenció de CiU és governar en solitari en col·laboració amb diverses formacions. Així, fins i tot es parla de poder tenir una comissió semblant amb membres d'altres partits o ampliar aquesta mateixa a la resta de grups.

Després de la reunió, el PP ha manifestat que exercirà 'd'oposició de forma constructiva i com a força decisiva perquè el canvi a Barcelona sigui nítid i en la bona direcció, tal com els barcelonins han manifestat a través de les urnes'. Alberto Fernández assegura que ha defensat davant de Xavier Trias 'la capacitat estratègica del PP en la presa de decisions en el proper mandat'. En aquest sentit, el líder popular ha expressat que 'farà valer la seva condició de força decisiva perquè s'apliquin prioritats de govern contra la crisi, més seguretat, polítiques socials i d'immigració'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
27 de maig de 2011, 18.19 h

Això és una burla! Com a bon partit de botiguers, a cuidar la clientela. S'estan pixant a la boca de tots els que vàrem sortir al carrer el 10J. Que hi farem, és el que hi ha. Siau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 de maig de 2011, 18.18 h

Espero.Dessitjo.Que CiU no faci cap pacte amb els del PP.
Estem així perque el PSC-PSOE ho ha fet molt malament i hi ha massa gent que n'esta farta.
I ara han votat al PP.
Els de CiU suposso que no repetiran cap pacte con el del Majestic.
Si no a les properes tornaran a l'opossició.
Estem farts del PSOE i del PP.
I els de ERC cal que estigui un temps reflexionant ,perque la seva precipitació i afany de govern ens ha perjudicat a tots els que volem una
CATALUNYA INDEPENDENT.
De mica en mica ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi-80 fletxa València
27 de maig de 2011, 11.57 h

Benvinguts a l'Espanya convergent! Una Espanya que te la fiquen sense que te n'adones. Una Espanya que fan que siga votada per la majoria de gent que va eixir al carrer el 10-J. Una Espanya que anestesia l'independentisme sense que se n'adone. Una Espanya que en lloc d'enfrontar-se a l'independentisme, el manipula com vol i se'n riu d'ell, aconseguint que siga el propi independentisme qui la vote.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
27 de maig de 2011, 11.51 h

A veure si ens adonem ja el que és CiU. Amb CiU, més Espanya. Alguns que abans bordaven com gossos rabiosos, ara se'n recordaran bé dels temps quan ERC tenia quotes de poder a la Generalitat i estava construint estructures d'Estat. Ara, amb CiU, benvinguts a l'Espanya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.