directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Catalunya acumula un terç dels accidents de Rodalies a l'Estat espanyol

El Principat també acumula el 15,8% de les incidències en trens de Llarga Distància

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

A Catalunya s'han enregistrat 32 dels 104 accidents que ha patit el servei de Rodalies de l'estat espanyol des de gener de 2005 fins a desembre de 2006, el que representa el 30,7% de la sinistralitat total de l'estat espanyol. Pel que fa als trens de Llarga Distància la xifra es redueix fins els tretze accidents d'un total de 82, un 15,8% del volum d'incidents de la xarxa ferroviària.
rodalies tren ferrocarril renfe
Comparteix
   


Etiquetes
Segons una resposta parlamentària, a Catalunya s'han produït 32 dels 104 accidents en el servei de Rodalies de l'Estat espanyol i tretze dels 82 en Llarga Distància, durant el període de gener de 2005 fins el desembre de 2006.

Aquesta xifra d'accidents representa en el cas del servei de Rodalies el 30,7% de tots els sinistres que han tingut lloc a l'Estat espanyol i el 15,8 en el cas dels trens de Llarga Distància.

Pel que fa al resultat dels accidents Rodalies i Llarga Distància sumen setze persones mortes, dotze ferits greus, catorze lleus i quatre accidents sense conseqüències personals. La xifra més elevada de morts en la xarxa ferroviària es produeix en el cas de Rodalies, amb onze morts, mentre que en la Llarga Distància han perdut la vida cinc persones. Els casos de ferits greus són deu en Rodalies i dos en Llarga Distància. Els ferits de menor consideració han estat deu en Rodalies i quatre en Llarga Distància. Els accidents sense resultats personals han estat dos en cadascun dels dos serveis.

Pel que fa els indrets on han succeït aquests accidents, a Rodalies, han estat llocs com Cornellà (Baix Llogregat) i l'Hospitalet (Baix Llobregat) on s'ha registrat més d'un accident, Mollet (Vallès Oriental), Sabadell (Vallès Occidental), Calella (Maresme), la Garriga (Vallès Oriental), Barcelona-Sants i Molins de Rei (Baix Llobregat).

Els accidents en els trens de Llarga Distància a Catalunya s'han donat al trajecte Girona-Celrà (Gironès), Figueres (Alt Empordà), Hostalric (Selva), Salou (Camp de Tarragona), Cunit-Cubelles (Baix Penedès), Sant Vicenç de Calders-Torredembarra (Baix Penedès) i Barcelona-Sants amb dos sinistres comptabilitzats.

Aquesta informació és la resposta del govern espanyol a una pregunta parlamentària escrita del senador del PP, Carlos Daniel Murria.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.