directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV demanarà la reprovació de l'actuació de Puig arran dels incidents amb els acampats a Barcelona i Lleida

El diputat Jaume Bosch demanarà la compareixença 'immediata' del conseller d'Interior

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El diputat d'ICV i portaveu de la comissió d'Interior al Parlament, Jaume Bosch, ha declarat aquest dissabte que presentarà una esmena a la moció del PP en matèria de seguretat per demanar la reprovació de l'actuació del conseller d'Interior, Felip Puig, després de la intervenció policial d'aquest divendres a les acampades a Barcelona i Lleida. En l'esmena, que es debatrà al Ple dels dies 1 i 2 de juny, Bosch demana també la compareixença immediata de Puig 'perquè doni explicacions davant la comissió d'Interior la setmana del 30 de maig al 5 de juny'.
manifestants, policia, mossos, acampada, indignats, acampadabcn
Comparteix
   


Etiquetes
Sobre els motius, Bosch ha explicat que ho fan perquè 'l'actuació del Departament d'Interior ha estat desproporcionada, absurda, mal planificada i lamentable'. El diputat ecosocialista, que va ser present a la plaça de Catalunya de Barcelona durant el matí de divendres, quan es van produir les cargues policials, ha declarat que aprofitarà la seva intervenció al Parlament per explicar el que va veure.

'El problema de fons és la visió ideològica profundament carca i autoritària del conseller Puig, que no va saber utilitzar els instruments de mediació i diàleg perquè menysprea la concentració de la plaça de Catalunya, que va titllar de 'parc temàtic' i de 'supermercat gratuït'', ha manifestat Bosch.

Per al diputat d'ICV-EUiA, el problema del Govern és tenir un conseller 'obsessionat per aplicar polítiques de seguretat basades en la duresa i la intransigència' quan la crisi econòmica i les mobilitzacions socials que se'n deriven 'obliguen a la comprensió, al pacte i al diàleg amb els agents socials', ha afegit.

Una vegada recollida tota la informació sobre els fets, el grup d'ICV-EUIA exigirà molt probablement la dimissió o el cessament de Felip Puig.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
29 de maig de 2011, 23.29 h

#6, és evident que no es pot generalitzar i potser he dit el que pensava d'una forma massa directa; tothom té els seus problemes i ja sé que no és cap consol el saber que sempre hi ha que s'ho passa pitjor.
Puntualitzaré: Em remeto a la faula dels ratolins i el formatge. Un pot estar-se tota la vida acampat a la Plaça Catalunya, esperant que algú faci alguna cosa i es pot morir esperant; com el ratolí que esperava cada dia el seu formatge. El que el va sortir a buscar, va trigar més o ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Karme fletxa Alt Penedès
29 de maig de 2011, 18.56 h

#5 No tothom va demanar una hipoteca ni es va comprar un BMW, n'hi ha que pel fet de sé grans (+ de 50 anys), hem perdut la feina i mai mes ens en donaran, encara que anem a aprendre un ofici i em de subsistir amb 426,- € mensuals. Ni ens jubilen ni trobarem cap treball. Aquest sistema no s'aguanta per enlloc i cal fer alguna cosa. T'asseguro que intentar sobreviure amb aquesta quantitat de diners no es cap tonteria, sobretot si estàs malalta i no et pots pagar cap tipus de teràpia, perqu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
29 de maig de 2011, 17.54 h

Si us plau, ja començo a estar-ne una mica fart de tonteries. En primer lloc, estem davant d’una ocupació il•legal d’un espai públic i, en segon lloc, quan anàvem de nous rics, de vuitena potència industrial “del mundo mundial” on tot déu tirava de beta endeutant-se fins a més no poder, qui va sortir al carrer a dir que tot allò era un “bluf” i que podia petar en qualsevol moment? NINGÚ. Tothom es va llençar a signar préstecs i hipoteques, a comprar-se pisos de somni, B... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
29 de maig de 2011, 11.40 h

Segons el diccionari de la Llengua Catalana, defineix això de "REPROVACIÓ" com: "v tr 1 Condemnar un acte, un capteniment, etc., com a dolent. Reprovem la teva actitud.". Llavors, només per dir-li això és el motiu pel qual voleu la seva compareixença al parlament ???. Em feu riure. Fa cosa de dos anys quan una vegada van haver-hi alderulls, els quals comportaren una càrrega policial desproporcionada, on també la premsa en va sortir malparada, aquests convergents demanaven el cap d'en Sa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
29 de maig de 2011, 11.26 h

#2 Que portaben "kubotan"els mossos?ah,no!que això era amb el saureta....


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pere fletxa St Adrià de Besos
29 de maig de 2011, 10.28 h

Es una mica cinic que Iniciativa per Catalunya, ara estigui en contra de la brutalitat de les carreguès de la Brigada Mòbil dels Mossos, quan fa ben poc la conselleria d'Inteior la portava el camarada Saura i es dedicava a atonyinar als estudiants, als manifestants, etc amb els mateixos individus.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Karme fletxa Alt Penedès
29 de maig de 2011, 09.41 h

Dimissió de Felip Puig i de tots els prepotents amb l'autoritat que el poble els hi ha concedit i que paga el poble.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.