directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla transmet el 'suport unànime i sense matisos' del PSC a la candidatura de Rubalcaba

Afirma que les relacions entre el PSC i el PSOE són 'tan bones com fa una setna,a un mes, o un any'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El primer secretari del PSC, José Montilla, ha expressat aquest dissabte el 'suport unànime i sense matisos' del seu partit a la candidatura d'Alfredo Pérez Rubalcaba com a cap de llista del PSOE a les eleccions generals del 2012. Segons Montilla, Rubalcaba és un candidat que 'coneix Catalunya' i amb qui el PSC 's'ha entès en nombroses ocasions com en la elaboració de l'Estatut'. Per tant, ha dit, serà 'un excel·lent candidat capaç de portar-nos a la victòria'. Montilla també ha valorat 'positivament' la 'generositat' de Carme Chacón i ha assegurat que les relacions entre el PSC i el PSOE estan ara 'igual que estaven fa una setmana, un mes i un any'.
josé montilla, psc, psoe
Comparteix
   


Etiquetes
Montilla ha comparegut davant els mitjans després d'intervenir en un Comitè Federal del PSOE on tots els membres de l'executiva que han pres la paraula han expressat el seu suport a la candidatura de Rubalcaba. Zapatero ha afirmat que és el millor candidat per guanyar les eleccions del 2012. Un 'sprinter', ha afirmat, que pot donar la volta a les urnes en 10 mesos.

El primer secretari del PSC ha anat en aquesta mateixa direcció quan ha comentat davant les càmeres que en la seva intervenció ha expressat el suport del PSC a la candidatura de Rubalcaba.

Segons Montilla, Rubalcaba 'és i serà un gran candidat' al què el PSC dóna suport 'sense matisos i de manera unànime' i que farà 'una excel·lent campanya'. Al llarg d'aquest procés, ha dit, 'tindrà al seu costat el PSC com l'ha tingut José Luis Rodríguez Zapatero en les últimes m dues eleccions'.

Montilla també ha assegurat que Rubalcaba 'coneix bé Catalunya' i 's'ha entès en moltes ocasions amb el PSC' amb qui ha participat en processos com l'elaboració de l'Estatut. 'Serà un excel·lent candidat a les eleccions del 2012', ha afirmat.

Valora la 'generositat' de Chacón
El primer secretari del PSC ha destacat la 'generositat' de Carme Chacón després d'una setmana en què ha admès que 'han passat coses que no li han agradat massa', en referència a la petició d'un congrés extroardinari per a elegir nou secretari general, un fet que ha precipitat el 'pas enrere' de la ministra de Defensa.

Segons Montilla, Chacón ha decidit no concórrer a les primàries 'convençuda que era el millor per al partit i per al projecte que tots representem'.

Montilla ha expressat explícitament la seva oposició a un congrés extraordinari com el que va demanar el lehendakari Patxi López. Segons el primer secretari del PSC un congrés extraordinari 'no és el millor' en un moment en què cal reforçar la recuperació. 'Estem a pocs mesos de les eleccions, estem governant i el candidat és el vicepresident primer', ha recordat.

Les relacions del PSC amb el PSOE estan 'igual que fa una setmana'
Montilla ha assegurat que malgrat els fets que han tingut lloc últimament les relacions entre el PSC i el PSOE estan 'igual que fa una setmana, un mes o un any'. 'Són unes relacions de fraternitat i de treball en comú compartint com compartim un projecte', ha sentenciat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
29 de maig de 2011, 22.09 h

Sí, senyor Montilla! Té tota la raó.
Millor un bon espanyol per a Espanya, com és el Ruba aquest, que una catanana botiflera com la Txacon.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.