directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 01:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern presenta el pressupost per a 2011 amb un 10% de reducció de la despesa respecte l'any passat

Mas-Colell es conforma amb l'abstenció d'un grup i els emplaça a una discussió 'més aprofundida' en els pròxims comptes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Govern ha presentat aquest dimarts el projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2011. Els comptes d'enguany ascendeixen a 39.000 MEUR i inclouen una reducció de la despesa de 2.680 MEUR, que equival al 10% respecte a l'any passat. Es tracta dels primers pressupostos que decreixen respecte l'any anterior. Els més de 39.000 MEUR són el pressupost consolidat de tot el sector públic, incloent la Generalitat i les empreses públiques. El 70% de la despesa està destinada als departaments de Salut, Ensenyament i Benestar i Família. Mas-Colell ha advertit els partits que són uns comptes 'sense marges' per a negociar i que per aprovar-los es conforma amb l'abstenció d'un grup emplaçant-los a una discussió 'més aprofundida' en els de l'any vinent.
andreu mas-colell,
Comparteix
   


Etiquetes
Mas-Colell ha admès que 'és un pressupost que no ha estat fàcil d'encaixar' i ha recalcat que li costa 'veure com es pot reorganitzar' en una negociació amb els partits polítics. Tot i això, ha dit que escoltaran a tothom, però ha demanat als grups que 'se n'adoni compte que si proposen una despesa addicional per alguna cosa han de dir d'on ha de sortir aquesta despesa perquè els marges no els veig'.

El conseller d'Economia ha afirmat que en tenen prou 'amb abstenció d'un grup' i ha assegurat que ja s'hi conformen. De fet, ha recalcat que ara 'l'important és moure's ràpid cap al pressupost del 2012, que serà també difícil però tindrà la virtut que està dins de l'escenari d'estabilitat'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.