directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El director general de la policia alerta de la presència de 'grups organitzats' entre els 'indignats' de les acampades

Manel Prat lamenta 'que s'hagi instal·lat un discurs' que qüestioni la feina dels Mossos d'Esquadra després dels desallotjaments de Barcelona i Lleida

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El director general de la policia, Manel Prat, ha alertat de la presència de 'grups perfectament estructurats i organitzats' entre els 'indignats de les acampades que hi ha a ciutats com Barcelona o Lleida i que li 'preocupa' aquesta presència perquè han intentat 'manipular' les intencions dels acampats. Prat ha fet aquesta afirmació després que el comissari de la Regió Policial de Ponent, Joan Figuera, assegurés, durant el discurs que ha pronunciat amb motiu del Dia de les Esquadres a la regió, que a les acampades cada vegada s'hi 'alberguen més grups antisistema'. Prat també ha lamentat que 's'hagi instal·lat un discurs' que qüestioni la feina dels mossos després de la intervenció policial a les places.
acampada, acampadabcn, manifestants, indignats
Comparteix
   


Etiquetes
Manel Prat ha assegurat que ha pogut veure l'evolució de les acampades dels 'indignats' des que van començar fa quinze dies i que ha comprovat que el 'gran gruix' de la gent té bona voluntat així com que defensen algunes qüestions 'algunes de les quals fins i tot jo podria estar-hi d'acord'. Això no obstant, el director general de la policia ha afegit que han pogut comprovar que hi ha 'grups perfectament estructurats i organitzats' que estan intentant 'manipular i fer arribar les seves visions del món' entre els acampats.

Prat ha fet aquestes consideracions en relació a les afirmacions que ha fet el comissari de la Regió policial de Ponent, Joan Figura, durant el discurs que ha pronunciat amb motiu del Dia de les Esquadres a la regió. En concret Figuera, ha alertat a les acampades, cada vegada s'hi 'alberguen més grups antisistema'. Així mateix, el comissari ha lloat la 'valentia i coratge' del conseller d'Interior, Felip Puig, a l'hora 'd'entomar' la responsabilitat dels desallotjaments dels 'indignats' de Barcelona i Lleida.

Precisament sobre els desallotjaments, Manel Prat ha lamentat que s'estigui 'avaluant' l'actuació policial. Prat ha recordat que els mossos van actuar en tot moment sota les indicacions dels càrrecs polítics, per la qual cosa considera que s'hi hi ha d'haver un debat, aquest s'ha de donar en el marc de les institucions, és a dir al Parlament. Per prat, en general s'ha instal·lat un discurs que no deixa clar on recauen les responsabilitats, i per tant, el fet de qüestionar la tasca dels Mossos d'Esquadra, representa una 'erosió d'un dels pilars fonamentals de qualsevol democràcia i estat de dret'.

Pel que fa al Dia de les Esquadres de la Regió policial de Ponent, s'han felicitat 109 Mossos d'Esquadra que durant el darrer any han actuat meritòriament en acte de servei de reconeguda importància o en reconeixement a la seva trajectòria professional dins del cos. També s'han felicitat 8 ciutadans i una agent de la policia local de Balaguer per la seva col·laboració amb el cos.

En aquest sentit, el comissari Figuera també ha destacat que durant el 2010 han sortit al carrer més de 30.000 patrulles, s'han detingut més de 2.500 persones i s'han fet més de 4.345 contactes amb la comunitat. Així mateix, ha dit que hi ha hagut un 68% menys de mortalitat a les carreteres i que els mossos han vetllat per la seguretat en 122 manifestacions.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
3 de juny de 2011, 20.10 h

Tothom te dret a manifestar les seves opinions, ningu te dret a ocupar permanentment un espai public. Penso que si el Sr Prat alerta de ¨grups organitzats¨dintre dels ¨indignats¨ es perque sap el que diu, o es que no recordeu lo que pasa a Canaletes cada vegada (molt sovint per sort) que le Barça guanya?? no recordeu les imatges de elements fatxes ¨organitzts¨que es dediquen a trencar cosses i a provocar als mossos??
La policia ha d´existir i no sols s´ha de respectar si no ademes aj... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Nil fletxa Vic
3 de juny de 2011, 11.35 h

Això és el que els hi fa por realment, que el poble estigui organitzat i estructurat. Dons aquest cop s'han equivocat amb les afirmacions. Totes les acampades en la seva totalitat estan perfectament estructurades i organitzades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
3 de juny de 2011, 10.39 h

Es cert, tenen tota la raó, hi han grups organitzats, el passat divendres tothom va poder veure com un d'ells, de manera injustificada, apallissava als indignats (m'incloc entre els indignats, tot i que aquest dia no hi vaig poder estar). I aquest grup organitzat té nom, i cognoms també.
No sé a qui volen enganyar. Encara diran que son de les "hermanitas de la caridad".
Això ho deuen fer per que ens hi pensem en el tema de l'independència, perquè veient el que tenim a casa......
Salut, i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Toni fletxa Badalona
3 de juny de 2011, 09.36 h

I si el Sr. Prat segueix investigant, aviat trobarà evidència de presència de Reptilians, Annunaki's i Nefilims entre els acampats.

Uf, difícil papereta per l'autoritat competent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pep fletxa llagostera
3 de juny de 2011, 09.34 h

No, home, després de ser apallissats sense motiu la gent pensem: Uii, que bons que son els mossos!!! Per cert, gent organitzada hi ha a tots el llocs i no es cap delicte, veig que els secretes li informen bé


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Andreu fletxa Barcelona
3 de juny de 2011, 08.28 h

Segueix l'acampada de Barcelona al Facebook amb Catalan Revolution: http://www.facebook.com/pages/Catalan-Revolution/122614541153265


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.