directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Oriol Servià acaba setè a Cleveland i manté la sisena posició en la classificació general

El pilot català ha viscut un cap de setmana ple d'adversitats a la 'Champ Car World Series'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El pilot de Pals (Baix Empordà) Oriol Servià ha acabat setè en el Gran Premi de Cleveland (Estats Units), cinquena cursa de la 'Champ Car World Series', que s'ha disputat aquest diumenge en el circuit Burke Lakefront, traçat dins les pistes d'un aeroport i just al costat del llac Erie. El vencedor de la prova ha estat Paul Tracy, company de l'empordanès a l'equip Forsythe. Amb aquest resultat Servià suma un total de 78 punts que li permeten mantenir la sisena posició a la classificació general.
oriol servià senyera casc
Oriol Servià, amb la senyera al casc

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest peculiar escenari, on Oriol Servià havia pujat al podi en les seves dues últimes participacions, el palenc ha viscut un cap de setmana ple d'adversitats.

A la sessió de classificació del divendres va trencar el diferencial i el dissabte una bandera vermella va anticipar el final de sessió quan li quedaven tres voltes per intentar millorar el desè lloc que havia ocupat en la formació de sortida.

Ja a la cursa, després de perdre quatre posicions a l'arrencada, Servià ha anat remuntant fins a la setena posició quan a la volta 28 ha fet una primera aturada en què ha perdut molts segons en fallar l'elevador automàtic del cotxe, que els mecànics han hagut d'aixecar manualment.

A més d'aquest contratemps, en les dues altres aturades ha perdut més segons per culpa del mal funcionament d'una de les pistoles de collar les rodes, en especial a la tercera aturada al box, a la que ha arribat després que se li desprengués un dels pontons laterals del monoplaça.

La sisena prova de la 'Champ Car World Series' es disputarà el diumenge 1 de juliol, al circuit Mont-Tremblant al Quebec (Canadà).



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.