directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU s'obre a un pacte amb el PP a Tarragona i engreixa la llista d''excepcions' de respectar la llista més votada

La candidata Victòria Forns ha desafiat les directrius del partit per arrabassar-li l'alcaldia al PSC

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha manifestat que la direcció del partit i l'executiva local de Tarragona analitzaran les 'excepcionalitats i particularitats' d'aquesta ciutat per tal de justificar el 'trencament' de la norma general del partit basada en respectar les llistes més votades en les eleccions municipals. D'aquesta manera, Pujol obre la porta a un possible pacte entre CiU i PP que desbancaria el PSC -la formació que va obtenir més vots- de l'alcaldia tarragonina afegint una població més a la llista d''excepcions' que està disposada a fer la federació nacionalista. El secretari general adjunt de CDC ha fet aquestes declaracions després de reunir-se, durant gairebé dues hores, amb els militants i membres de l'executiva de CDC a Tarragona aquest dimarts al vespre.
Més excepcions
Pujol ha explicat que els militants de CDC de Tarragona li han exposat els arguments pels quals creuen que aquesta ciutat ha de ser 'una excepció' davant l'aposta de la formació per respectar la llista més votada, que en aquest cas és la socialista. 'S'ha generat un debat i a partir d'aquí la direcció i l'executiva local analitzarem la situació', ha manifestat el secretari general adjunt de CDC, que ha afegit que des de Barcelona 'no s'està imposant res'. 'Valorarem fins a quin punt a Tarragona es pot justificar el trencament de la línia general que s'ha marcat la direcció del partit', ha apuntat.

Pujol ha assenyalat que la gran majoria de militants li han mostrat la 'desconfiança' que tenen al PSC després que aquest partit hagi liderat l'equip de govern de Tarragona en els darrers quatre anys i davant la 'bruta' campanya electoral que han portat a terme els socialistes. En aquest sentit, Pujol ha manifestat que la campanya que va dur a terme el cap de llista del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, va estar 'farcida de mentides'.

Per la seva banda, la candidata de CiU a Tarragona, Victòria Forns, ha manifestat que el pacte amb el PP només serà possible 'si ens convenen els continguts d'aquest acord'. En aquest sentit, Forns, ha recordat les principals condicions de la federació nacionalista, les quals passen per la posada en marxa de mesures anticrisi i per la reducció de regidories i càrrecs de confiança, entre d'altres. 'Tot segueix obert', ha apuntat la candidata de CiU, que ha assenyalat que la intenció 'no és arribar a l'alcaldia a qualsevol preu'.

L'assemblea entre la direcció de CDC i l'agrupació local ha començat a dos quarts de deu del vespre a la seu de CDC de Tarragona i s'ha allargat gairebé dues hores. Pujol ha assistit acompanyat del responsable de política municipal de CDC, Lluís Corominas.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Albert fletxa Tarragona
8 de juny de 2011, 11.43 h

Fàstig de dreta... Fàstic de "nacionalistes"....


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Kefes fletxa Sitges
8 de juny de 2011, 11.27 h

Els del Psoe tornen a apretar els de Cdc cap al Ppe.
I els de Ciu hi estan caient de quatre potes.
L'imatge Ciu=Ppe s'anirà imposant fins que a les proximes eleccions el vot util anti Ppe tornarà a ser el del Psoe.
És ben bé com l'ase lligat a la sinia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ivan fletxa Avinyó
8 de juny de 2011, 10.50 h

Un altre pacte CIU - PP. Que maco, que bé que s'entenen, oi?

On són aquells convergents (com el propi Oriol o l'Arturu) que parlaven del tripartit com a "Govern de perdedors" i que "havien aconseguit als despatxos el que no havien aconseguit a les urnes"? Què diran ara?

Quantes excepcions més hi haura, Oriolet?

I la senyora Forns dient que no vol l'alcaldia a qualsevol preu. El que tu diguis, reina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.