directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els 'indignats' tornen a posposar el final de l'#acampadabcn

L'assemblea d'aquest dimecres evidencia les discrepàncies després que diumenge es decidís desmantellar el campament a les nits

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No era a l'ordre del dia i, malgrat els esforços d'alguns dels 'indignats' perquè es votés, l'assemblea d'aquest dimecres ha acabat sense debat entorn a la continuïtat de l'acampada a la Plaça de Catalunya de Barcelona. El moviment del 15-M ha evidenciat discrepàncies entre els que creuen que ja ha arribat el moment d'aixecar l'acampada i els que opinen que, sense acampada, les protestes perdran força. El debat s'incorporarà a l'assemblea del proper divendres, tot i que alguns dels presents opinen que les decisions de l'assemblea ja han començat a no aplicar-se. 'Diumenge vam decidir que acabàvem l'acampada nocturna i encara som aquí', ha exclamat un dels participants.
indignats, plaça de catalunya, assemblea, acampadabcn

indignats, plaça de catalunya, assemblea, acampadabcn
Comparteix
   


Etiquetes
Quatre-centes persones han participat a l'assemblea d'aquest dimecres on, a més de la comunicació de la feina en comissió, únicament s'ha debatut al voltant de les mobilitzacions previstes per als propers dies 14 i 15 de juny davant del Parlament de Catalunya. No s'ha votat, en canvi, sobre la continuïtat de l'acampada. Tot i no estar entre els punts previstos, durant el torn de paraules s'han escoltat diferents opinions al voltant del tema. Des dels convençuts en no abandonar la Plaça de Catalunya pel simbolisme que ha agafat durant les darreres setmanes, als que demanen acabar amb l'acampada per continuar les reivindicacions fora de la plaça. Entre aquests últims ha destacat l'argument de la pèrdua d'assemblearis durant els darrers dies.

Un grup intermedi aposta per continuar amb les activitats diürnes però desmuntar l'acampada a les nits. Una decisió que, creuen, ja va acceptar l'assemblea del passat diumenge, tot i que no s'ha acomplert. Divendres tindran una nova oportunitat per defensar les seves opinions, ja que la decisió sobre si cal seguir o no l'acampada ha estat ajornada fins aquest dia.

Demanen la dimissió de Felip Puig
Des de les diferents comissions s'ha demanat, d'una banda, que les persones que van ser 'agredides' pels Mossos d'Esquadra el passat 27 de maig, s'adrecin al jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona per querellar-se contra el conseller d'Interior, Felip Puig, i de l'altra, que les diferents assemblees repartides per Catalunya recullin signatures demanant la seva dimissió.

Mobilitzacions previstes per als dies 14 i 15 de juny
L'únic punt de debat de l'assemblea d'aquest dimecres ha acabat amb la decisió de comunicar a les autoritats l'itinerari que seguirà la manifestació convocada per al proper dimecres 15 de juny. Una mobilització que començarà a la Plaça de Catalunya i arribarà a l'edifici del Parlament després de passar per la Plaça d'Urquinaona i la Via Laietana. A més, per al 14 de juny hi ha prevista una acampada al Parc de la Ciutadella. Totes dues mobilitzacions s'encaminen a protestar pels pressupostos que presentarà el Govern en seu parlamentària i que, precisament, tenen previst el debat de totalitat per al dia 15 de juny.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Oriol fletxa Sant Pol
10 de juny de 2011, 17.40 h

L'altre dia es va veure al matins una "indignada" inmigrant, que no es va tallar un pel per dir-nos racistes a tots els catalans i a demanar i demanar privilegis, aixo si, en castella, sera que aquesta i molts d'altres nouvinguts (o no tant, que son molts de 3ª generacio amb el mateix criteri d'inadaptacio i exigencies) saben molt dels drets que hi tenen pero no en tenen ni idea de cap obligacio. Parlar la llengua del pais on viu potser seria un primer pas. De moment, aquesta gent no em sembl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Machetica fletxa Terrassa
10 de juny de 2011, 11.42 h

Esteu pensant en els pressupostos però us esteu oblidant que dissabte es constitueixen els nous consistoris, no en teniu res a dir ni fer?
Seguim pagant sous a regidors innecessaris. No caldria aprimar i racionalitzar els càrrecs als ajuntaments?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere el Digne fletxa Granollers
10 de juny de 2011, 11.06 h

Em sembla que ja és hora que deixin la plaça i busquin un nou local adequat per poder fer aquestes reflexions. D'altra banda, caldria netejar de fatxes i espanyolistes les diferens comissions de treball, especialment comunicació i continguts, per tal que no es repeteixin fets com els de l'aprovació del dret a l'autordeterminació en el documents de mínims que, per cert, encara no s'hi ha afegit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.