directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les càrregues policials contra els 'indignats' a València acaben amb cinc detinguts

Els agents de la policia espanyola els han impedit accedir a un carrer proper a les Corts Valencianes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La policia espanyola ha carregat aquest dijous al migdia contra els manifestants del moviment 'indignats' que s'han concentrat davant de les Corts Valencianes, el mateix dia que es constituïa la cambra amb els diputats escollits en les darreres eleccions del passat 22 de maig. Els enfrontaments han acabat amb cinc detinguts, segons ha informat a l'ACN fonts de la policia espanyola. D'acord amb la versió policial, les càrregues han començat quan els 'indignats' els han llençat ampolles d'aigua i tisores, amb el resultat de 'diversos agents' ferits, intentaven accedir al carrer Navellos, proper a les Corts Valencianes i avui acordonat amb motiu de la constitució de la cambra.
antiavalots, indignats, corts valencianes
Comparteix
   


Etiquetes
Els 'indignats' també han cridat consignes contra els càrrecs electes acusats de casos de corrupció per seguir desenvolupant la seva activitat a les Corts amb crits de 'Fora corruptes de les institucions'. Segons altres versions, la càrrega podria haver començat quan la policia anava detenir una jove i alguns dels manifestants ho han intentat impedir. Segons han explicat testimonis dels fets a l'ACN, altres han optat per oferir resistència pacífica.

Els 'indignats' s'han aplegat des de primera hora del matí al voltant de les Corts Valencianes el mateix dia que es constituïen després de les eleccions del passat 22 de maig.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.