directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Àngel Ros afirma que vol ser a la nova direcció del PSC si guanyen les seves tesis

Assegura que la nova cúpula ha d'incloure el sector catalanista i càrrecs actuals com Iceta i Zaragoza

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha admès aquest dimarts que aspira a estar a la nova direcció del PSC si guanyen les seves tesis en el congrés que el partit ha de celebrar després de les dues darreres desfetes electorals. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Ros ha assegurat que encara és 'precipitat' assegurar si opta a ocupar el càrrec de primer secretari o algun lloc en la nova direcció i que cal esperar cap on es dirigeix el partit. 'Una cosa és ser el primer secretari i l'altra estar en la direcció', ha afegit l'alcalde de Lleida, qui ha recordat que en la direcció hi ha '4 o 5 llocs rellevants'. Per Ros, hauria d'incloure membres del sector catalanista i actuals membres de l'actual direcció.
Àngel Ros, PSC, Lleida
Comparteix
   


Etiquetes
Ros s'ha mostrat partidari del procés de primàries i que el primer secretari del partit també sigui el candidat a la presidència de la Generalitat. Segons ha comentat, les bicefàlies 'tenen un risc' i que un primer secretari del partit després sigui candidat a la presidència de la Generalitat respon a un 'millor model'. L'alcalde de Lleida també s'ha mostrat convençut que les primàries s'aniran imposant 'cada vegada més' com a sistema democràtic dins dels partits.

Per Ros, membres del conegut sector catalanista del partit -com Marina Geli, Montserrat Tura o Antoni Castells- han d'estar en la futura direcció del partit, així com altres que actualment hi són, com Miquel Iceta i José Zaragoza. 'Hem, de ser capaços d'entendre'ns', ha comentat Ros, al mateix temps que ha reconegut la seva part de responsabilitat en les dues darreres derrotes electorals ja que també pertany en l'actual executiva. 'Venim de dues derrotes que ens han fet molt mal. El nostre partit té una llarga trajectòria i un servei prestat a Catalunya com ningú', ha afegit l'alcalde de Lleida.

Ros, que també s'ha mostrat partidari de tenir un grup propi al Congrés dels Diputats, ha assegurat que vol 'complir el compromís' que té amb Lleida després d'estrenar aquest cap de setmana passat una nova legislatura com a alcalde i que aquesta és la seva prioritat. El fet de ser alcalde, per Ros, li imposa una sèrie de 'restriccions' i per tant, ha assegurat que només ocuparà un càrrec a la direcció que sigui compatible amb l'alcaldia de Lleida. En aquesta línia ha insistit en la necessitat d'un nucli dur de quatre o cinc persones a la direcció que 'ens faci tirar endavant, amb un projecte de partit que ens faci recuperar la centralitat a Catalunya'.

En clau local, l'alcalde de Lleida ha defensat la rendibilitat de l'Aeroport d'Alguaire a mig i llarg termini i ha recordat que tot i que ara només hi hagi una ruta comercial, s'esta potenciant el tràfic de mercaderies i ja s'ha acordat l'arribada d'avions procedents dels països de l'Est amb vista a la pròxima temporada d'esquí.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
p fletxa .
14 de juny de 2011, 12.12 h

tot canvia per a que tot quedi igual


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.