directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'impulsor de Solidaritat al Camp de Tarragona qüestiona el paper del partit al Parlament i afirma que les sigles de SI poden arribar a ser prescindibles

Albert Pereira va ser mà dreta de Carretero al govern tripartit i RCat · L'exalcalde de la Secuita amb ERC aposta per no fer una 'oposició descordada' a Artur Mas i per enterrar 'gestos de cara a la galeria'

Comentaris 48  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Primeres fissures a Solidaritat després de tancar l'afer Laporta. Qui va ser director general d'administració local del Govern de Pasqual Maragall, mà dreta de Carretero a Reagrupament i impulsor de SI al Camp de Tarragona, Albert Pereira, afirma en l'article 'Més SI' que el partit de López Tena, Uriel Bertran i Toni Strubell va fer uns registres 'dignes però modestos' en les eleccions municipals i assevera que 'els resultats no van acabar d'acompanyar'. En l'àmplia reflexió sobre la formació independentista que publica com a opinió al web de Solidaritat, Pereira dedica una crítica directa a l'actual línia parlamentària de SI d'oposició frontal al govern d'Artur Mas en afirmar que 'si el que volem és penetrar en el cos central de l’electorat sobiranista, no podem actuar com a punta de llança de l’oposició més descordada a l’actual govern'.


Comparteix
   


Etiquetes
En un altre paràgraf, analitza els resultats del 28 de novembre en les eleccions al Parlament assegurant que 'SI no ha de ser l’enèsima bandositat de l’independentisme permanentment barallat, no s’ha de convertir en una sigla més de la sopa de lletres independentista que aspiri a treure un grapadet de diputats, patint fins l’últim moment per veure si obté representació'. Al seu entendre, afegeix que 'l’ampli moviment polític que SI ha de tenir com a objectiu construir, fins i tot les seves pròpies sigles han de ser prescindibles'.

En una altra crítica implícita a l'actual manera de procedir del jove partit independentista, Pereira escriu 'hem d’evitar, en canvi, l’excés de gesticulació, els posats enfadats i agres i els gestos de cara a la galeria que només convencen els ja convençuts (i no sempre a tots ells)'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#48
carme fletxa barcelona
21 de juny de 2011, 22.06 h

No entenc res. L'Albert Pereira estaba a la 1ª escola d'estiu dels dies 18 i 19 de juny a la Molina (jo tambè ) o sia 1 dia desprès de la data del vostre article. L'Albert va ser un dels ponents dels tallers . Per cert molt interessant tot alló que ens va explicar. QUE VOLS DIR AMB AIXÓ DE "primeres fissures desprès de tancar l'afer Laporta? Si-us-plau m'agraderia un aclariment. Gràcies


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
atlasac fletxa Vila-real
19 de juny de 2011, 12.02 h

Hoy teneis el dia para decir a estos GRANDIOSOS CAPITALISTAS que termine su guerra contra los pobres (es criminal 4400 mllones de patrimonio) INJUSTA, deberiais saber que puesta en marcha la CATAPULTA, serà difícil muy difícil pararla, nosotros los catalanes somos pocos es por eso que esa guerra sea la guerra de los RICOS contra los GRANDES RICOS, que la INJUSTICIA sea la misma, no podemos adelantarla, ni atrasar la REVOLUCION MUNDIAL!!....PACIFICA INCRUENTA ellos decidirán, los pobres mori... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
atlasac fletxa Vila-real
19 de juny de 2011, 11.59 h

Jo, em sento CULPABLE i crec que ho som TOTS, no em sabut NETEJAR els cervells dels ABORREGATS i això CREC que ens CULPABILITZA em de trobar la contrasenya- o la medicina que pugui fer despertar-los i que óbriguin els ulls i diguin i a això donava jo el VOT PER MANTINDRE ALS QUE M´ESTIMEN EN L´ESCLAVITUT???


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Anna fletxa CAT
19 de juny de 2011, 02.01 h

#40 vinga vots negatius, perque? doncs per que les veritats fan mal, i semble mentida que aqui es sigui mes partidista que independentista.
Mai he votat a ERC i dubto que mai ho faci, he lluitat de valent per la indenpendencia i he esperat per un partit que el senti aprop. No tenim dret els que sentim aixi? Trobo que o deixem la tonteria partidista o anem malament, tots hi cabem i tots som necesaris, mes respecte es el que ens cal.
||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Gil fletxa Salou
19 de juny de 2011, 01.38 h

Si, correcte, un article de profunda crítica a un partit publicada en la web del mateix partit. Com n'arribeu a ser de manipuladors. Impresionant.

Tot i això, l'únic que heu aconseguit es que molta gent llegeixi un article que agrada a tot aquell que sigui independentista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Manel fletxa Sant Quirze del Vallès
18 de juny de 2011, 00.47 h

Es nota la seva trajectòria. Mà dreta d'un alt càrrec del tripartit. Es veu que ell creu que s'hauria de fer com feien ells quan eren al "govern". Tot anava com una seda, oi? I ara en canvi aquests de solidaritat donen la meitat del sou a la causa i no tenen cap intenció d'entrar al govern i en canvi no paren de lluitar per uns ideals. Ai que lluny que queda la butaca ara, eh! Com s'enyora, eh!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Laura fletxa Poble Nou
17 de juny de 2011, 23.54 h

Penso que SI ho està fent de conya al Parlament


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Anna fletxa CAT
17 de juny de 2011, 23.40 h

#23 Hi dono fe. SI i la gent de SI no en tenim cap problema mes enlla de la boca molla de molts. Es molt trist, crec que amb mes voluntat i bon rotllo tots i guanyariem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
17 de juny de 2011, 23.34 h

#24 ERC s'ho ha guanyat tot solet, sense cap ajuda. Tu tens tot el dret del món de pensar com vulguis, però no tothom hi pensa com tú i hi ha molta gent independentista que s'ha estimat mes fer tasques i/o força social que tenir res a veure amb ERC i molt menys votar-los. El més trist és que no apreneu la lliçó i la lluita fraticida i d'hegemonia no s'atura. No importa quants partits hi hagi, importa l'empatia i el respecte entre ells per tal d'assolir el que de debò importa, LA INDEPE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
17 de juny de 2011, 23.16 h

#31 Si, és allò de -agafa un text, treu-lo de context i en tindras un pretext!
I després hi vénen els voltors, aparentment independentistes a veure si hi quede cap troç.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.