directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Una síndica de comptes explica en un fòrum d'internet que la seva màxima preocupació era anar ben vestida en el seu nomenament

Maria Àngels Servat, proposada per CiU per fiscalitzar els comptes públics · 'El meu marit em va enviar ràpid a la perruqueria' entre altres frivolitats

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Una de les síndiques de comptes nomenada després de la renovació de l'organisme el passat mes de març, Maria Àngels Servat, va explicar amb tot luxe de detalls com van trucar-la per proposar-li el càrrec i com va córrer 'a tirar de Visa' per comprar-se roba formal. Aquesta és només alguna de les perles que la síndica va explicar amb tot luxe de senyals en un fòrum de bricolatge de facilisimo.com tal i com reprodueix Libertaddigital. A Servat se la considera propera a l'Opus Dei i va comptar amb l'aval del PP des del primer moment de la seva proposta de nomenament.

Comparteix
   


Etiquetes
En una de les intervencions escrites, Servat explica 'el viernes por la mañana me llaman para comunicarme que ya se había propuesto oficialmente mi candidatura y que debía prepararme porque el lunes 21 de febrero, a las 12 del mediodía debía comparecer ante una comisión de unos 40-50 diputados del parlamento, de todos los partidos políticos, para exponer mi currículum y defender mi idoneidad para el cargo. Después de la exposición, era muy posible que tuviera que responder a preguntas que me hicieran. Jolín... me entraron todos los tembleques!!!! Qué tenía que decir???? Quién estaría en esa comisión?????? Qué me preguntarían????? QUÉ ME PONÍA????????joeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!'.

Entre d'altres frivolitats respecte el seu nou càrrec, la síndica escriu 'me han dicho que allí nos hacen entrega de un escudito para la solapa y que seguramente tendremos que decir algunas palabras, aparte de posar para las fotos oficiales...... Aissssssss, y yo con el régimen por empezarrrrrrrrrrrrrrrrr!!!grrrrrr Ya me podían haber avisado con un par de meses de antelación y al menos podría haber bajado algo de ‘gordura’!!!'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Oskar fletxa Barcelona
22 de juny de 2011, 12.54 h

Quina es la notícia ?, que ha d' anar a la perruqueria ?, de que fa régim ?, de que s'ha d' arreglar per jurar el carrec ?, no entenc el problema..., el que ens hauriem de preguntar es QUINS MERITS HA FET AQUEST PERSONATGE PER ARRIBAR A UN CARREC COM AQUEST, o no ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
bl. fletxa bcn
22 de juny de 2011, 12.46 h

Sens dubte lo més important per ser una bona sindicata és saber vestir-se i per ocupar un càrrec de la Generalitat tampoc cal saber parlar català.
I sí, va estudiar al Canigó, un centre de l'Opus Dei a L'Hospitalet...
Però algú em pot explicar perquè estava escribint això en un forúm de bricolatge???


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
llpv fletxa cat
22 de juny de 2011, 10.45 h

això és periodisme descongelat o qué?, ja fa setmanes que es va esgotar aquests tema en altres digitals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
22 de juny de 2011, 10.01 h

Fot-li que es de Reus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... suposo que "el escudito" de referencia es el 'pin' amb l'escut de Catalunya. I això (em nego a dir-li persona) es lo que el 'Govern del Millors' ens ofereix com autoritat amb matèria de comptes fiscals .
Buscant dins la memòria nomes s'ha m'acut un altre personatge hispà d'aquest nivell : l'ex-ministra de Sanitat de l'UCD , Sancho Rof . Aquell que va dir que "El causante de la enfermedad del aceite de soja , es un bicho tan pequeño que si cae... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Serafí fletxa Barcelona
22 de juny de 2011, 09.08 h

Siguin de CiU o de qualsevol altre partit, aquesta és la reacció típica de les dones quan saben que tindran el més petit protagonisme. És evident que els comentaris anteriors son d'homes solters.

Potser el que no hauria d'haver fet aquesta senyora és posar a la lluny els seus pensaments més intims. Però aixó encara no és cap delicte, que jo sápiga. Ni hauria de ser noticia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
josep fletxa Bracelona (Bacelonès)
22 de juny de 2011, 08.11 h

Això perjudica greument a la credibilitat de les institucions públiques catalanes; en particular, a qui va fer la proposta i a tots aquells que la varen confirmar amb els seus vots d'aprovació en el Parlament. On són els que reclamen la dignitat del poble català, a la Plaça de Catalunya? al parc de la Ciutadella? on sou? encara queda algú? som morts tots plegats?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
J. soler fletxa Granollers
22 de juny de 2011, 07.25 h

Aquesta "perla" a proposta de CiU em recorda altres "joias" també a proposta de CiU com el jutge Pascual Estevill o l'ex-notari López Tena, per no parlar de l'Angel Colom i altres mes.
No cap dubte que els de CiU no disguinxeixen gaire be entre joieria i bisuteria però equells que els voten tampoc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.