directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La continuïtat de les mobilitzacions dels 'indignats', en mans de les assemblees dels barris

La propera assemblea se celebrarà el 10 de juliol al parc de la Ciutadella

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Fins a 23 assemblees de barris de la ciutat de Barcelona i localitats properes s'han reunit aquest diumenge a la tarda a la plaça de Catalunya per parlar sobre el futur del moviment dels 'indignats'. A l'assemblea, on han participat més de 1.000 persones, s'han fet diferents propostes sobre futures mobilitzacions i iniciatives per continuar amb les reivindicacions. Tot i això, de moment encara no se n'ha decidit cap perquè els 'indignats' volen que les decisions es prenguin a les assemblees de barri. Així, les propostes es debatran als barris, que discutiran i portaran la seva decisió final a la propera assemblea, que se celebrarà el dia 10 de juliol al parc de la Ciutadella

Comparteix
   


Etiquetes
El moviment dels 'indignats' vol articular-se al voltant de les assemblees de barri i aquest diumenge n'ha donat la primera mostra. A l'assemblea que s'ha celebrat a la plaça de Catalunya hi ha participat més d'un miler de persones en representació de les diferents assemblees de barri i de les comissions temàtiques. Les propostes sobre el futur del moviment i les properes iniciatives i mobilitzacions per continuar fent sentir la veu i les reivindicacions dels 'indignats' no han estat votades i es traslladaran als barris. Allà serà on es votaran, amb la intenció que en la propera assemblea general que tindrà lloc el 10 de juliol al parc de la Ciutadella siguin sotmeses a votació.

Sobre l'ocupació de la plaça de Catalunya tampoc s'ha decidit res perquè, segons els portaveus, la desocupació ja es va decidir en assemblea. La majoria de la gent ha respectat la decisió i les persones que hi queden ho fan a títol individual.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
jordi fletxa terrassa
27 de juny de 2011, 12.40 h

ufff ja cansen els indignats aquests, va aneu de vacacnes que molts segur que tenen segona residència....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.