directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Més de 700 infants sahrauís passaràn l'estiu amb famílies catalanes

Han arribat durant les matinades d'aquest dimarts i dimecres

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Donar un estiu digne als nens i nenes sahrauís, una oportunitat per aquells infants que viuen un context bèl·lic, en unes condicions de pobresa i marginalitat. Aquesta és la principal pretensió del projecte "Vacances en Pau". Durant els dies que els nens estiguin a Catalunya se'ls proporcionar una alimentació equilibrada i una atenció mèdica personalitzada, així com oferir-los la oportunitat de conèixer altres realitats lluny dels campaments de refugiats on viuen.
nens nenes sahrauís lleida
Nens i nenes sahrauís a Lleida

Comparteix
   


Etiquetes
Els nanus arriben amb moltes ganes. Durant les matinades d'aquest dimarts i dimecres han arribat a Catalunya 730 infants de 7 a 12 anys procedents del Sàhara Occidental per passar l'estiu amb famílies catalanes d'arreu del territori. Els infants han estat rebuts per un centenar de voluntaris a l'Institut Ribera Baixa del Prat de Llobregat, des d'on posteriorment se'ls ha traslladat amb autobusos als 186 municipis que col•laboren amb aquesta iniciativa solidaria.

El projecte, anomenat "Vacances en Pau", té com a principals objectius proporcionar als infants una alimentació equilibrada i una atenció mèdica personalitzada, així com oferir-los la oportunitat de conèixer altres realitats lluny dels campaments de refugiats on viuen.

Què aporten el voluntaris als infants?

1-
La importància d'aquest projecte recau en vesant solidària amb els infants i també per la difusió i sensibilització respecte el problema que viu el poble sahrauí.

2- Es destaca la importància del projecte en tant que permet gràcies a la col·laboració amb el sistema de salut català que tots els infants rebin atenció mèdica i en cas que sigui necessari tractament.

3- Despertar entre els nens la reflexió i educació sobre la seva estada a Catalunya i especialment l'atenció i solidaritat rebuda per part de les famílies.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.