directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puig es vanta d'haver expulsat tres mossos d'esquadra des que és a Interior

El conseller d'Interior ha anunciat que impulsarà el Codi Ètic de la policia 'com una manera de projectar els propis valors de la policia'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha revelat aquest dijous que durant el mig any que porta al capdavant del departament ha expulsat tres agents del cos dels Mossos d'Esquadra per haver rebut 'sentències judicials fermes'. En aquest sentit, ha explicat que 's'ha demostrat que no van actuar correctament amb les seves funcions' i ha avisat que els agents 'han d'actuar de forma exemplar'. En una entrevista a la Federació de Ràdios Locals, Puig ha anunciat també que té intenció de reunir-se aquest mes de juliol amb la Junta de Seguretat amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per 'mirar de millorar la cooperació policial' entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana.

Comparteix
   


Etiquetes
Puig ha defensat el Codi Ètic de la policia com una manera de projectar els 'propis valors de la policia' i ha criticat el Codi que va elaborar l'anterior conselleria d'Interior, a mans de Joan Saura. Puig ha definit el Codi Ètic impulsat pel tripartit com 'un reglament imposat des de fora per uns savis que intenten estigmatitzar la feina de la policia'. Puig ha assegurat que 's'ha perdut el respecte a la policia' i ha anunciat que impulsarà el Codi Ètic de la policia 'com una manera de projectar els propis valors de la policia'.

Demana 'responsabilitat' per tirar endavant mesures 'necessàries'
Puig ha demanat també 'responsabilitat' als grups parlamentaris perquè permetin tirar endavant les mesures d'austeritat de la Generalitat; unes mesures que segons Puig són 'necessàries' en temps de crisi. Al seu torn, ha criticat PSC i ERC perquè 'necessitem arribar acords amb altres partits però alguns partits encara estan sortint del tsunami electoral, com els socialistes i ERC'. En aquest sentit ha afirmat que el PP és l'únic que 'en alguns moments està aportant responsabilitat', però ha apuntat que els populars 'abusen de la feblesa dels altres partits i a vegades apreten massa'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
mario fletxa bcn
8 de juliol de 2011, 19.31 h

Quina barra es pot tenir! el primer que va fer aquest home va ser treure d'immediat el codi ètic que va fer el tripartit i que moltes persones van criticar sobretot periodistes i ara ens vol fer creure que ha inventat la sopa d'all perquè veu que no se'n surt? com es pot ser tan bèstia i a sobre ens vol fer creure que el pobre PP és tan i tan bo i tan responsable que vol ajudar a CIU perquè els altres no volen i Catalunya els necessita per anar endavant Quins pebrots home de deu, no dig... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Això és massa! fletxa Catalunya (plena de xoriços com a tot arreu ...)
8 de juliol de 2011, 11.37 h

"(... ) tirar endavant les mesures d'austeritat de la Generalitat; unes mesures que segons Puig són 'necessàries' en temps de crisi.(...)" Que comencin per abaixar-se els sous ells mateixos! Parlamentaris de merda!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.