directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 05:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carles Puigdemont, alcalde de Girona, pateix una agressió durant una concentració en contra de les retallades en sanitat

L'acció ha estat en el marc d'una conferència del conseller Boi Ruiz · El president Mas condemna l'acte violent

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha estat agredit aquest dijous al vespre en el sí d'una manifestació en contra de les retallades en sanitat. Personal sanitari i un grup 'd'indignats' s'han concentrat a les portes de l'Espai Caixa on el conseller de Salut, Boi Ruiz, ha fet una conferència. Segons ha relatat el propi Puigdemont, un grup de persones l'han encerclat mentre l'insultaven i li llançaven objectes i cosses. 'Tenen tot el dret a queixar-se, però aquesta agressió desmereix absolutament les seves reivindicacions perquè ha estat un espectacle lamentable', ha dit l'alcalde. Puigdemont ha assegurat que no presentarà cap denúncia però ha destacat que espera que els grups municipals 'rebutgin unànimement' els fets.

Comparteix
   


Etiquetes
Unes 200 persones s'han concentrat aquest dijous al vespre davant l'Espai Caixa de Girona, on el conseller de Salut hi feia una conferència, per protestar en contra de les mesures de contenció en sanitat. Personal sanitari i un grup 'd'indignats' ha fet una representació enmig del carrer denunciat la precarietat de la sanitat. La manifestació, però, s'ha escalfat quan un grup de manifestants ha encerclat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i l'han escridassat mentre li llançaven objectes i cosses.

'Rebutjar unànimement els fets'

Puigdemont ha assegurat que els manifestants tenen tot el dret a queixar-se pel que creguin oportú, però ha condemnat l'agressió que ha patit. 'Aquests fets desmereixen absolutament les seves reivindicacions perquè ha estat un espectacle lamentable', ha dit el mateix Puigdemont. L'alcalde de Girona ha assegurat que no presentarà cap denúncia, però ha demanat el suport dels grups municipals perquè 'rebutgin unànimement' aquests fets.

Mas ho condemna

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha considerat que 'tota manifestació és legítima en la mesura que és pacífica', però ha afegit que 'quan hi apareix la violència, qualsevol protesta que hi recorri perd tota credibilitat'. El president ha afegit que 'els representants elegits pel poble no són només ells mateixos sinó que tenen al darrere tota la gent que els ha escollit i que ha acceptat el resultat democràtic'. 'Per tant, una agressió contra un representant electe resulta especialment intolerable i no la tolerarem', ha afegit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
16 de juliol de 2011, 12.13 h

La violència no es justifica mai. D'aquesta manera, qualsevol reclama queda desautoritzada ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mario fletxa bcn
16 de juliol de 2011, 10.56 h

I què esperàveu?, la sanitat ha denunciat el seu rebuig a tot arreu a les retallades infames que proposeu. Això no és res, si es pogués fer tot el que molta gent pensa, acabaríeu al TER tots plegats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.