directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camps apunta a Canal 9

El conseller d'Economia valencià adverteix que RTVV tenia raó de ser 'quan va nèixer' però ara cal 'revisar-ne la dimensió'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Generalitat valenciana podria aprofitar el context de crisi econòmica per laminar encara més la Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) en el marc de la revisió de les 34 empreses públiques que ha anunciat aquest dimarts el conseller d'Economia, Enrique Verdaguer, que ha advertit que la revisió es farà en base a un rigorós estudi 'despesa-benefici'. Preguntat pels periodistes sobre l'afectació de Canal9, Verdaguer ha comentat que 'quan va néixer tenia la seva raó de ser' però ha afegit que cal 'revisar-ne la dimensió actual'. Segons Verdaguer 'tot és revisable' i alerta que en aquest procés fins i tot es pot arribar a 'suprimir' organismes. 
francisco camps, pp valencià, eleccions, candidat
Comparteix
   


Etiquetes
 Segons el conseller es pot obtenir un 'estalvi considerable' amb 'reordenacions' i una 'gestió més eficient' de les empreses públiques, i ha confirmat que es podria 'tancar alguna cosa' tot i que ha matisat que seria quelcom 'molt, molt, molt excepcional'.
 
Verdeguer ha dit també que aquest tancament d'alguna societat pública podria donar-se si el servei pel qual va neíxer 'ja no fos necessari' o fos assumit per alguna altra entitat, o fos més atractiu 'per al sector privat'. El conseller ha dit que ara 'és el moment de fer ajustaments i de conrear' per combinar l'austeritat i 'retallades' quan siguin necessàries juntament amb 'noves mesures concretes de suport a les empreses i a la indústria'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
ENRIC fletxa Barcelona
20 de juliol de 2011, 20.54 h

¡Anims valencians! El vostre president ja ha dimitit! Peró a veure qui hi poseu ara. No l'espifieu un altre cop!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
jordibcn fletxa Barcelona
20 de juliol de 2011, 15.23 h

Ara ja no toca el TV3 ESQUERRA CULPABLE, TV3 TRESSERAS CULPABLE,TV3 TRIPARTIT CULPABLE? No si és que ara ja no podem ni dir TV3 PP CULPABLE ,ara són els bons aquí a Catalunya. Si fins i tot a desaparescut el ahir TV3 a si ? doncs TV3 TRESSERAS CULPABLE, TERRIBAS DIMISSIÓ. Si fins i tot el Victor Alexandre al seu blog ni en parla, si ni tant sols parla del Conseller Mascarell ara passan i passan pàgines et trobes amb un aluginan LA LLIBRERIA ONA TANCA PER CULPA D´ESQUERRA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Antoni fletxa Valencia
20 de juliol de 2011, 10.06 h

Maite, soc un valencià que viu des de fa anys al Principat, és difícil entredre la realitat del meu país, però has anat alguna volta a la Marina, la Ribera, la Safor, als Ports, la Costera, l'Alcoià, totes són comarques on és parla més català-valencià que al 70% dels pobles del Principat.Pensa que al PV la immigració va ser més forta que aquí i és un miracle que encara sobrevisquem. Hi han molts motius que expliquen els resultats del PP, però al Loro com diu aquell, que a Catalu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de juliol de 2011, 09.53 h

Suposo que calia montar una radiodifussió valenciana mentre arribés el senyal de RTVC. Amb "'apagada catalana" consumada ja es pot passar directament a veure televisions espanyoles.

Vae Victis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Maite Barceló fletxa Cerdanyola del Valles
20 de juliol de 2011, 09.25 h

Nomes puc entendre el que esta passant a València, si ho faig sobre la premissa que els valencians no tenen la seva identitat tan arrelada i sí, l'espanyolisme. He de pensar, que els és igual la seva identitat. Asi i nomes asi, es pot entendre la gran mayoria que ha tret Camps i el suport que té dels seus ciutadans, sabent com tots sabem, que vol destruir tot el que sigui identitat comunitària.




Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.