directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'oposició celebra la dimissió 'del pitjor president dels valencians' però en critica el moment i les formes

Compromís critica el discurs 'prepotent i delirant' de Camps · Marga Sanz (EUPV) ha dit que espera que el proper candidat 'estiga net' · Agustí Cerdà (ERC) lamenta que el PP presentés un candidat 'tocat de mort'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Els partits de l'oposició no han trigat a valorar la dimissió del president de la Generalitat, Francisco Camps, acorralat pel cas dels vestits. Compromís ha celebrat que 'fer fi' Camps ha dimitit però ha lamentat que el president hagi perdut l'oportunitat de fer-ho 'amb dignitat i demanant perdó als valencians'. Per contra, Mònica Oltra ha titllat de 'delirant i prepotent' el discurs de comiat del president. La coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) i portaveu del grup parlamentari a les Corts Valencianes, Marga Sanz, ha celebrat la dimissió 'del pitjor president dels valencians', però ha criticat que 'lamentablement arriba tard i mal'. Per la seva part, el republicà Agustí Cerdà ha subratllat la 'insensatesa de presentar un candidat tocat de mort les passades eleccions, el senyor Camps mai havia d'haver-se presentat candidat a la presidència de la Generalitat en tenir causes judicials pendents'.
corts valencianes
Comparteix
   

Compromís exigeix més dimissions
La portaveu adjunta de Compromís ha volgut recordar que 'el PP encara ha de resoldre els seus problemes judicials per delicte electoral i finançament il·legal comés a través de la trama Gürtel, així que encara s’han de depurar les responsabilitats de la cúpula podrida d’eixe partit en la nostra comunitat, les dimissions no han d’acabar amb Francisco Camps', ha conclòs Oltra.

Sanz ha denunciat el to 'heroic' amb el qual Camps ha donat a conèixer la seua dimissió i ha titllat de 'vergonyós i lamentable' que ho presenti 'com un sacrifici pel seu partit'. Aquest fet, per Sanz, també demostra 'la llunyania en la què es troba de la realitat'. Al seu torn, la portaveu d'Esquerra Unida també considera que Camps 'ha actuat amb covardia' i ha afirmat que 'ha estat sens dubte el pitjor president dels valencians perquè ha passat la meitat del seu govern més pendent dels seus assumptes judicials que de resoldre els greus problemes dels valencians'.

Que el proper candidat 'estiga net' i netegi el partit 'de corruptes'
Sanz també s'ha referit al futur més immediat del poble valencià, i en aquest sentit ha confessat que espera que el candidat que presenti el PP 'estiga net i sí siga veritablement molt honorable'. Així mateix, desitja que 'faça una tasca seriosa de netejar el govern i el partit de corruptes'. Sobre la resta de persones implicades en la trama Gürtel, Sanz ha dit que també n'espera la dimissió.

Retransmissió en diferit
D'altra banda, Sanz ha criticat durament la no cobertura en directe de la roda de premsa per part de Canal 9 i de Nou 24 i ha anunciat que demanarà explicacions al respecte. 'És increïble que la dimissió d'un president no es meresca una retransmissió en directe. Hem arribat al deliri en Canal 9', ha etzibat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
21 de juliol de 2011, 10.50 h

tEmbé sus porrieu pereguntar si la culpa de la dimissió d'en Camps la tenen la Simó i ERC, no? I per què nooooo ? ? ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
21 de juliol de 2011, 10.27 h

La oposició podria preguntar-se com és que el PP sempre guanya per majoria absoluta.

Potser és que tembé en te alguna responsabilitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.