directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fabra diu que Camps és 'valent, honest i honrat' en el seu discurs d'investidura com a nou president de la Generalitat valenciana

El successor del popular imputat en el cas dels vestits demana passar pàgina i recuperar la normalitat

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El candidat popular a la presidència de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha demanat aquest dimarts durant el discurs d'investidura 'passar pàgina i recuperar la normalitat de les institucions de la Comunitat Valenciana [sic]'. El successor de Camps ha iniciat el seu parlament avançant que arriba amb la intenció de treballar i manifestant la seva admiració i respecte 'a un valencià valent, honest i honrat', referint-se a l'expresident valencià. 'President, tens la meva estima i la de la gent, del teu grup parlamentari, del teu partit i el meu, sempre seràs molt honorable, com només poden ser-ho aquells que han defensat els interessos dels valencians amb entrega i dedicació', ha dit Fabra.
El fins ara alcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha iniciat el seu discurs d'investidura reconeixent la tasca del seu predecessor Francisco Camps de qui ha dit que volia traslladar 'admiració i respecte' per ser 'un valencià valent, honest i honrat'. Fabra ha dit que de la mà de Camps el País Valencià ha iniciat una transformació reconeguda dins i fora de l'Estat i li ha manifestat que té el suport de la gent, el del partit i el del grup parlamentari.

'Sempre seràs molt honorable, com només poden ser-ho aquells que han defensat els interessos dels valencians amb entrega i dedicació', li ha dit Alberto Fabra entre aplaudiments tancats del grup parlamentari.

L'encara president en funcions del govern valencià estava present a l'hemicicle ocupant l'escó que tradicionalment ocupa el cap de l'executiu. Després de moltes especulacions sobre la seva presència o absència al debat, Camps ha arribat quan faltaven 45 minuts i acompanyat de Rita Barberá, del secretari general del PP valencià, Antonio Clemente i del mateix Fabra.

Durant el seu discurs, el successor de Camps ha defensat la seva legitimitat per ser president per l'aval dels vots al majoritaris al PP i per haver estat cap de llista per Castelló. Fabra ha defensat les polítiques del PP i ha dit que és 'un partit de centre, reformista i moderat' i que 'creu en la llibertat individual, en la igualtat d'oportunitats, en la família, en la defensa de la vida, en la dignitat de les persones, en el respecte a la diversitat, la pluralitat i el diàleg'.

'Aquests són els meus principis, els de Francisco Camps i els del PP', ha dit Fabra. Després de lloar les característiques del País Valencià, Fabra ha promès una política de 'consens diari, de proximitat i diàleg constant' i ha demanat acords en grans temes com finançament, arribada del TAV a Castelló i Alacant, Corredor mediterrani i arribada de l'aigua amb transvasaments de l'Ebre i Tajo-Segura.

El futur president valencià ha dit que la seva acció de govern estarà basada en la competitivitat, la sostenibilitat, l'eficiència i la prioritat en la creació d'ocupació i en l'austeritat.

En aquest sentit, Fabra ha anunciat un imminent pla d'ajustament per reordenar les plantilles de les conselleries, reducció de despeses en administracions, control de despesa per part de la Intervenció General, estalvi en la sanitat i l'educació sense afectar els serveis bàsics, contenció de la despesa farmacèutica, racionalització de l'organització administrativa i un ús eficient de l'energia. El futur president valencià ha estimat que l'aplicació d'aquest pla suposarà un estalvi de 700 milions.

Fabra ha finalitzat el seu discurs demanant la resta de grups parlamentaria 'passar pàgina i recuperar la normalitat en les institucions valencianes'. El líder popular ha dit que el PP 'ha donat una lliçó d'exemplaritat i compromís' i ha confiat que la resta de grups també ho facin.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
toni fletxa vic
27 de juliol de 2011, 16.51 h

Valent ,honest i honrat !!! I els reis mags no són els pares ,el ratoncito Pérez existeix ,Pare noel es cola per les xemeneies i algun dia veurem vaques volan pel mig de Barcelona ! ja ja ja ja .


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa Palamós.
27 de juliol de 2011, 11.49 h

Ara entenc perquè és carn i ungla amb en Duran i Lladre !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Karme fletxa Alt Penedès
27 de juliol de 2011, 08.38 h

Aquestes paraules ens demostren clarament que ell tampoc ho és. Els corruptes i lladres es fan costat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Palamós.
26 de juliol de 2011, 16.03 h

Quina barra !! Estan sonats ! Hi hem de conviure amb gentussa així en els futurs PPCC ? Ja estic bé a casa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
borinot fletxa Barcelona
26 de juliol de 2011, 15.01 h

Just després de dir això ja no se'l va entendre gaire: quan a un li cauen les dents li costa molt pronunciar bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Santi Vidal fletxa Barcelona
26 de juliol de 2011, 14.04 h

"Valent, honest, honrat"... i ben vestit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.