directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Membres de la societat civil sobiranista aposten per Junqueras com a candidat 'transversal i de consens' per a les eleccions espanyoles

Asseguren que el futur president d'ERC és qui millor recull totes les sensibilitats de l'independentisme · 'És qui pot liderar un canvi real d'etapa', afirmen

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

La designació del proper candidat a les eleccions espanyoles que se celebraran entre el proper novembre i el mes de març de 2012, està suposant un difícil encaix de sensibilitats en el si de les files republicanes, immerses encara en un procés precongressual per renovar la direcció del partit després d'un cicle que els ha portat a haver perdut la meitat de la seva representació parlamentària. 

Comparteix
   


Etiquetes

Des de fora, membres destacats de la societat civil sobiranista advoquen perquè sigui el mateix Oriol Junqueras qui lideri la llista d'ERC. Asseguren que és ell qui millor encarna 'la transversalitat necessària i el consens entre les sensibilitats de l'independentisme'. A més, afirmen que 'la renovació real d'Esquerra no tindrà sinceritat ni credibilitat fins que es passi pàgina a l'etapa de pactes amb el tripartit i qui millor suposa un abans i un després d'aquest període és Oriol Junqueras precisament perquè no hi manté cap lligam ni hi va tenir res a veure'.

Davant d'una hipotètica majoria majoria del Partit Popular o d'una col·laboració estable de Duran Lleida amb Rajoy, donen per fet que 'Junqueras podria representar la veu més nítida de l'independentisme a Madrid i qui més legitimitat tindria per pressionar CiU davant l'oportunitat històrica d'una negociació del concert econòmic que es preveu difícil'.

El grup estudia si pronunciar-se conjuntament o individualment sobre el seu parer per evitar que puguin ser visualitzats com una interferència en el procés intern dels republicans tot i que asseguren que 'és una oportunitat pel conjunt de l'independentisme, més enllà de les sigles d'ERC'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
Joel fletxa Sabadell
29 de juliol de 2011, 18.31 h

Jaume , o sigui que ser independentista és ser fanàtic? Anomenar un independentista traIdor és un insult, i una manca de respecte.T'consellaria que viguils la teua llengua bruta. Suposant que tinguessis raó, que no la tens, quedes automàticament desacreditat per no respectar i insultar un patriota. No serà que el traïdor seràs tu? Anar a madrit= continuisme i continuisme és= a perdre el temps. No n'has tingut prou amb els anys que elspartits suposadament independentistes com el tu han... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
gica fletxa Europa
29 de juliol de 2011, 12.28 h

#35 És "bava". La baba és la iaia o àvia.
I què me'n dius d'en Carod fent la gara-gara al borbó? ERC ben transparent, si senyor. Tan transparent que se'ls veu el llautó sense cap esforç. Mira que parlar amb el borbó! I us feu dir REPUBLICANS!
Apa, sort que teniu que el poble porta una bena als ulls i no veu les contradiccions! El dia que es desperti no en quedarà cap, d'aquests partits mentiders que hi ha ara.
Bon dia tingui!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
mario fletxa bcn
29 de juliol de 2011, 10.46 h

#34 Doncs apa! gica a dormir i somniar amb bons somnis que et fan falta. I mentre no tinguem la somniada indepedència què ?
Jo ho vull tot com diu LLuis LLach i la bona política només la poden fer els valents i ERC ha estat el grup més valent i transparent que hi ha hagut des de fa 80 anys això li dona avals suficients per reforçar el seu compromís amb Catalunya que ni tu amb la teva mala baba podrà fer desaparèixer.
APA A DORMIR company i bons son dels febles, fins aquí els comenta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
gica fletxa Europa
28 de juliol de 2011, 21.00 h

Un cop vistos els comentaris i les votacions de la gent, només puc fer-ne aquest: ...I LA BENA ALS ULL CONTINUA! Molt bé, catalans, continueu així, cada vegada traieu una paletada de terra per cavar la tomba de tots. D'aquí 50 anys tothom parlarà ecspanyol i els catalans s'hauran acabat per sempre: sort que jo ja no ho hauré de viure, això.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
gica fletxa Europa
28 de juliol de 2011, 20.53 h

#32 Doncs bon profit et faci! Ja m'avisaràs, quan hi vegis clar.A quin amo serveixes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
28 de juliol de 2011, 14.33 h

Amb l'Oriol i tot l'equip amb que s'ha rodejat el futur de l'independentisme està en millors mans que mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
gica fletxa Europa
28 de juliol de 2011, 13.38 h

#30 T'has deixat d'incloure ERC i CIUTADANS en aquesta SANTA ALIANÇA. Romandria així: "SANTA ALIANÇA UNIONISTA SOCIALISTA-PPERA-CONVERGENT-ERC-CIUTADANS amb ESPANYA". No és més completa, la llista? Perquè TOTS són unionistes, això és un fet... Tots volen que no canviï res, a tots ja els va bé, ser una "región ecspañola". A cap d'aquests partits no li afradaria una secessió...
A MI, SÍ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
apendrepelsac fletxa força ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA..!
28 de juliol de 2011, 12.48 h

La societat civil catalana, en sa immensa majoria es i forma part de la anomenada SANTA ALIANÇA UNIONISTA SOCIALISTA-PPERA CONVERGENT amb ESPANYA..!! que collons espereu d'aquesta colla de botiflers ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
gica fletxa Europa
28 de juliol de 2011, 12.25 h

#27 Subscric tot el que has dit. Hi deu haver ben poques persones del món polític que no siguin mentideres i traïdores al País. La pena --bé prou que es veu en aquests fòrums-- és que hi ha tants catalans amb una bena als ulls... Llàstima!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
gica fletxa Europa
28 de juliol de 2011, 12.20 h

#26 Noi, no deus pas ser de Rcat, oi? Ells fan servir els mateixos arguments enverinadors, però FALSOS... Ai, Rcat, ERCbis... Com han acabat aquests! Quanta gent amb bones intencions i amb una bena als ulls... Bé, val més no parlar-ne.
Per respondre el teu comentari: a mi no em paga ningú i NO obeeixo a ningú. El meu lema preferit: "els obedients són per força esclaus". Tu de qui ets esclau?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.