directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un centenar d''indignats' intenta col·lapsar les urgències de l'Hospital de l'Esperança per evitar el tancament

Els joves han entrat abans de les vuit del vespre demanant que se'ls atengués

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Un centenar d''indignats' han intentant col·lapsar les urgències de l'Hospital de l'Esperança per evitar que tanquin. Després de celebrar una assemblea a la plaça de Catalunya, s'han dirigit fins al centre on han començat a entrar demanat que se'ls atengués a urgències. A les 20 hores han aconseguit evitar el tancament del servei, que des de l'1 d'agost només funciona de 8 a 20 hores en el marc de les retallades que està aplicant el Govern. A partir d'aquesta hora, quan el centre no admet més persones, els 'indignats' que han quedat fora han demanat documents de reclamació per protestar per aquesta mesura. Aquesta protesta se suma a la que ja han celebrat veïns i treballadors durant aquesta setmana.

Comparteix
   


Etiquetes
Poc abans de les 21 hores els 'indignats' que es trobaven a les portes de les urgències han iniciat una assemblea per decidir quines mesures emprendre. Hi ha una part del col·lectiu partidària d'entrar a l'hospital per ocupar-lo però hi ha un altre part que no recolza aquesta proposta ja que considera que "s'ha d'anar amb molta cura" perquè es tracta d'un edifici amb persones hospitalitzades.

Un altre dels punts de discussió és si s'ha d'avançar cap a l'ocupació sense tenir el recolzament en aquest punt concret dels treballadors del centre.

Un dels membres dels 'indignats' Edu Moreno ha celebrat que han pogut evitar el tancament a les 20 hores i ha assegurat que han aconseguit una mitjana diària de cent reclamacions de persones que han demanat ser ateses al servei d'urgències i se'ls ha denegat.

A més del col·lectiu dels 'indignats', també s'han acostat a la protesta alguns veïns de la zona i usuaris de l'hospital que han criticat fortament la mesura ja que han explicat que en alguns casos els hi suposa passar 11 hores d'espera a l'Hospital Vall d'Hebron, on s'han de dirigir per ser atesos.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
4 d'agost de 2011, 13.34 h

Es necessita ser uns autentics fills de puta. Tocar els collons als metges que ja tenen prou feina i fer endarrerir la visita a gent que veritablement esta patint.. Una carrega de la policia a cavall es el que necessiten aquesta colla d'imbecils. Llavors si, que vagin a urgencies a parir l'idiota, pero amb rao.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
FERRAN fletxa Cerdanyola del Valles
4 d'agost de 2011, 12.03 h

Roger.- La gentola com tu, que parla només d'ortografía, amb la "sana intenció" de voler humillar als demés, pero que l'unic que fa, es mirar la punta del meu dit, quant jo parlo de la lluna, sou senzillament despreciables. T'he contestat aquesta vegada, de forma cordial i mol finament, a la propera, será diferent, i t'engegaré directament a la merda, que es on considero que has d'estar, per imbécil. I aquesta vegada, en contra del que es el meu costúm, no parlo de la noticia, perque ja... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Roger fletxa Figueres
4 d'agost de 2011, 11.30 h

Mira Ferran, la filosofia barata avorreix, i la lletra mal escrita, més. Vés a un curset i aprèn ortografia catalana, enlloc de fer el gandul.

Pel que fa les "perriflautis" socialistes indignadetes, només fan el ridícul, o sigui que com abans pleguin i se'n vagin a casa dels seus pares benestants, millor. Molt parlar de democràcia real i molt discurs, però poca cosa més. Fora, fora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
FERRAN fletxa Cerdanyola del Valles
4 d'agost de 2011, 10.33 h

Potser es que no paga la pena de comentar. Els indignats, el que haurían de fer, es deixar de fer el ruc, i dedicar-se a la política amb totas las lletras, que es lo básic per una Democracia imperfecta com la que malauradament tením... La seva tasca hauría de ser, la de denunciar i foragitar a tots aquells elements subversius que están incardinats dintre dels partits politics, posant-los en evidencia pública... pero no fer el que están fent, que es propagar la idea del anarkisme, de tan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.