directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Llorente (ERC) aposta perquè no es facin primàries per escollir el candidat a Madrid

Dóna per fet que els ciutadans volen 'experiència i un vot segur' de cap de llista, en referència a la seva preferència per Ridao

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El secretari d'Imatge i Comunicació i portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, ha assegurat que 'en moments com aquests, el que s'ha demostrat, és que la gent busca experiència i un vot segur'. En una entrevista al programa El dia d'Estiu de Com Ràdio, Llorente s'ha inclinat d'aquesta manera perquè Ridao encapçali la llista dels republicans a les generals, tot i que el futur president d'ERC, Oriol Junqueras, ha apostat per l'escriptor Alfred Bosch. D'altra banda, Llorente no s'ha mostrat partidari de celebrar primàries ja que ha considerat que la falta de consens necessari fa que no sigui el moment més idoni. En aquest sentit, ha apostat perquè l'elecció entre les dues opcions es debati al Consell Nacional del 3 de setembre, un organisme encara no renovat a ERC i que controlen majoritàriament els partidaris de Puigcercós.

Comparteix
   


Etiquetes
'Si només es busquessin cares noves segurament ni Rajoy ni Mas serien presidents', d'aquesta manera Llorente ha valorat la possibilitat que l'escriptor i exportaveu de Barcelona Decideix, Alfred Bosch, sigui el candidat d'ERC a les generals com vol la pròxima direcció del partit liderada per Oriol Junqueras. L'actual portaveu de la formació ha descartat que un procés de primàries per escollir entre Bosch i Ridao sigui la millor opció. I ha apostat perquè sigui en el marc del Consell Nacional que se celebrarà el 3 de setembre on es debati aquesta qüestió. Un òrgan que, segons Llorente, està legitimat per fer-ho.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
atlasac fletxa Vila-real
5 d'agost de 2011, 11.03 h

Ja ho SAPS? si eres INDEPENDENTISTA? si et fas dir INDEPENDENTISTA? en MADRID et donen el TITOL? o... el que de VERITAT el que voleu és que hi fatgen FORÇA mal a l´INDEPENDENTISTA ...que aquí SI que no tenen res a fer.... els INDEPENDENTISTES SOM DE PEDRA PICADA!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
mario fletxa bcn
5 d'agost de 2011, 10.59 h

#5 Això de les bases ho diràs exclusivament per tu, jo i molts com jo no ho sentim i veiem com tu, per tant mira el que dius. Els nostres militants voldrien per el partit mil maneres de funcionar(tants caps, tants barrets) els militants d'altres partits, no diuen ni ah!, nosaltres sempre amb la crítica a la boca negativa, ja està bé , si tant malament per alguns( començant per tu) ho fan, que es presentin a les llistes a veure si ho poden fer millor. Els toros des de la barrera es veuen m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Anonimus fletxa Cerdanyola
5 d'agost de 2011, 10.25 h

Quina pena! Com que a ERC ja no hi ha debat intern i hem defenestrat les assembles el debat i la informació dels militants l'hem de "ventilar" via premsa.

ERC assambleària JA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Miquel C fletxa barcelona
5 d'agost de 2011, 10.01 h

En Llorente hauria de deixar pas, ERC necessita un canvi, no només a la cúpula. Suposo que amb en Ridao té cadira assegurada ... em sap greu que ERC cada X temps es vagi autosuicidant, cada cop el referent queda més llunyà. Confio que l'Oriol sàpiga dur el vaixell a bon port.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
JoanMarti fletxa Abrera
5 d'agost de 2011, 07.23 h

Ja seria hora que l'aparell actual no consideri el partit de la seva propietat, el partit es propietat dels militants i els militants no volem que ens manipulin, crec que s'ha de fer net tan de la seu nacional com els antic dirigents i començar de nou amb il.lusio


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Santi Vidal fletxa Barcelona
5 d'agost de 2011, 06.42 h

Que el Sr. Ridao sigui el candidat preferit pels senyors Ribera i Duran fa sospitar que no és el millor candidat pels independentistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Valentí fletxa Sant Vicenç de Castellet
4 d'agost de 2011, 22.23 h

Llorente, encara no has après a callar quan toca? Ja n'hi ha prou d'aquest color!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pep fletxa Barcelona
4 d'agost de 2011, 20.10 h

En junqueres ja es va negar a fer primàries en la darrera executiva de la que es membre fa més de dos anys. Per tant corresponsable de les decisions preses en els darrers dos anys igual que l'actual vicesecretària Marta Rovira.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ursula fletxa Tarragona
4 d'agost de 2011, 18.55 h

Jo només tinc una pregunta. Vull que algú m'aclareixi si aquestes declaracions les fa en qualitat de portaveu d'ERC, és a dir, en representació de l'actual direcció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
4 d'agost de 2011, 18.02 h

#5 Clara, tens tota la raó. Molesta molt que hi hagi aquestes penoses actuacions davant la premsa, quan el que cal és molta cura i molta discreció per no oferir espectacles tan lamentables. En el meu cas, n'estic tipa de tot aquest no saber estar, de tot aquest amateurisme, aquesta frivolitat i aquesta manca de responsabilitat i de tot aquest menysteniment de la militància.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.