directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran s'equipara a Zapatero i Rajoy i reclama un debat electoral a tres bandes

Des d'Unió asseguren que hi ha televisions privades disposades a emetre'l

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La directora de campanya de Convergència i Unió (CiU) de les pròximes eleccions generals, Marta Llorens, ha remarcat aquest divendres la 'predisposició' de socialistes i populars perquè es faci un debat electoral entre Duran, Rubalcaba i Rajoy. Llorens ha comentat que ha parlat telefònicament amb els dos responsables de comunicació de PP i PSOE i han acordat reunir-se la primera setmana de setembre per canviar impressions sobre la possible trobada dels candidats. En una roda de premsa en què també ha assistit el subdirector de campanya, el convergent Lluís Corominas, Llorens ha afegit que 'ens consta que hi haurà més d'una televisió privada amb voluntat i interès per fer aquests debats'. Tot apunta que una d'aquestes és Antena3.

Comparteix
   


Etiquetes
La també vicepresidenta d'Unió ha mostrat la seva satisfacció amb el resultats de les converses amb els representants dels dos principals partits espanyols perquè 'indica una voluntat ferma i seriosa de portar a bon port la proposta de CiU'. 'Seria una novetat respecte a les altres campanyes', ha recalcat també Marta Llorens, comentant que el debat serviria per 'contrastar públicament i de manera transparent les propostes dels programes electorals u que també es defensaran després del 20-N', ha valorat.

Llorens, qui ha parlat per telèfon sobre aquesta qüestió amb el vicepresident de comunicació del Partit Popular, Esteban González Pons i la directora del campanya del PSOE, Elena Valenciano, també ha defensat que Duran, com a cap de llista de CiU s'enfronti cara a cara amb Rubalcaba i Rajoy. També ha expressat que és més 'complicat' que el programa s'emeti en una televisió pública, tot i que estaria 'encantada' que també es fes un debat en aquest tipus de mitjà.

Per la seva banda, el subdirector de campanya, Lluís Corominas, ha comunicat que el 5 de setembre començarà el procés de configuración de les llistes, que es clourà el 30 del mateix temps. Durant aquell temps també s'anirà perfinal els continguts del programa electoral, que s'aprovaran el 8 d'octubre en el decurs del Consell Nacional de CiU.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
7 d'agost de 2011, 11.19 h

La qüestió és ser-hi ell, res mes!

Votaré al PP i aviam si els catalans s'en adonen que val mes ser català i ser un dels estats capdavanters que no pas continuar a l'estat dels espanyols i a la cua, que es troba tocant el cul per on surt la m.....!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6 Assumpció Cantalozella Mas
6 d'agost de 2011, 12.42 h

QUIN?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
lluís fletxa Monistrol Mont.
6 d'agost de 2011, 12.41 h

Si el senyor Durant vol fer les espanyes, que les faci, però que deixi tranquil d'una vegada aquest païs que s'ofega cada dia més en la merda. I ell, tot i sabent que ens ofeguem, no vol canviar la situació. Serà que hi viu molt bé revolcant-se-hi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa bcn
6 d'agost de 2011, 10.50 h

Collons en Duran!, es presenta com a president d'españa sense partit ? o és que no sentint-se català va per la via ràpida a formar un pseudopartit d'amagatotis de CIU?. Quina vergonya per CIU oi?per la resta dels catalans ja pot anar a españa que no ens fa cap falta i això ho diria atrevint-me, fins i tot per boca del seu partit, que no deu saber com treure's aquesta espina de sobre. UF!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Sebastià fletxa Barcelona
5 d'agost de 2011, 21.51 h


Fins ara sempre he vist el PP-PSOE com uns amants fora del matrimoni legal lluitant contra Catalunya...contra tots els catalans...
Ara bé, amb les declaracions del Duran podem dir-hi què tot cau cap a un PP-PSOE-CIU en un "menaix a truà" que excita molt al Duran i traeix molt més a tota Catalunya...! Aquest porno ben particular d'hotels de luxe a Madrid ens costa massa als catalans i encara més ens costa el pagar electoralment tant de plaer d'un en contra de set milions i mig!!!!
Us en-r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
carrasclet fletxa L'Hospitalet de l'Infant
5 d'agost de 2011, 20.28 h

#1 Hom, si s'ha de fer un debat, LO NORMAL SERIA AMB TOTS ELS CANDIDATS, NO? Duran només vol ser ministre AL PREU QUE SIGUI, i tan li fot que per això tingui que vendre Catalunya. Un home que és capaç de dir que no vol la independènciade Catalunya perque el seu pare viuria a un país diferent (a un poblet de la franja, a la província d'Osca) dons home, ja t'ho diu tot, li importa una m.... el seu voltant, només li importa lo seu.
I no us diu res que sigui el polític més ben valorat del... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
5 d'agost de 2011, 17.54 h

Home...doncs te tota la raó. Recordeu que a totes les enquestes de opinió en DURAN LLEIDA es sempre el polític mes ben VALORAT PELS ESPANYOLS. I un debat sense la presència del millor polític espanyol (opinió espanyola-opinada), com es en Duran Lleida, es com fer un debat al Parlament del regne de Espanya, sense la presència de cap diputat i amb la bandera sola a dreta de la mesa del parlament....i al damunt del faristol, el got d'aigua i l'ampolla plena.

El gran Duran Lleida, el catal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.