directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Pujol, a Heribert Barrera: 'Agraït, molt, president, pel teu patriotisme...'

L'alcalde Xavier Trias el distingeix com un dels pocs polítics capaços de generar afecte

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, s'ha desplaçat també fins al Parlament per donar el seu últim adéu a Heribert Barrera. S'ha saltat inclús el protocol, i després de resar des del lloc habilitat a la capella ardent, ha rodejat el fèretre i s'ha situat just al cantó del cos sense vida de Barrera, per acomiadar-se des de més a prop. En el llibre de condols, Pujol, ha redactat, emocionat, un text que començava amb les següents paraules: 'agraït, molt, president, pel teu patriotisme...'. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha volgut subratllar de l'expresident del Parlament que es tractava d'una persona 'honesta', dels pocs polítics 'vàlids capaços de generar afecte'.

Comparteix
   


Etiquetes

L'alcalde de Barcelona ha comparat l'exdirigent històric d'ERC amb el seu pare polític, Josep Laporte. 'Una persona que es fa estimar', dels pocs polítics 'vàlids' que són capaços de 'generar afecte', ha explicat.

Per a Trias, Barrera era sobretot una persona honesta. 'Va defensar amb honestedat les seves idees, el seu partit, el seu país, i va ser honest com a polític i com a persona', ha sentenciat. L'alcalde s'ha mostrat novament favorable a dedicar un carrer de Barcelona a Barrera, una iniciativa que portarà previsiblement a una sessió plenària ERC, el partit de Barrera, però que ja compta amb el 'ple suport' de Trias.

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, no ha fet declaracions en sortir de la capella ardent, a on ha assistit acompanyat de la seva dona, Marta Ferrussola. Després d'acomiadar-se des del cantó del fèretre, li ha deixat un missatge en el llibre de condols. Un breu fragment que Pujol ha redactat emocionat i rodejat pels mitjans gràfics.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#38
serafi fletxa Barcelona
1 de setembre de 2011, 08.02 h

aquest és el vostre concepte de democracia: o el que dic jo o les armes. A casa meva d'això en diem dictadura.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
31 d'agost de 2011, 20.14 h

#36 Los de tu ''ralea'' no debeis olvidar que el mando supremo del ejercito está en tu Madri....................................................


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
serafi fletxa Barcelona
31 d'agost de 2011, 17.07 h

#34 quan els atacs van a les persones i aquest és l'únic argument, un es desqualifica tot solet. I aixó és el que us passa. Havieu d'haver assistit a les classes d'educació i convivéncia. Ara ja us agafen una mica massa grans i poc hi ha a fer. Però tens raó, una visita al psiquiatre t'aniria molt bé. Al menys que tinguis les idees clares i aprenguis a diferenciar: "ralea" no es cap paraula catalana. I com he dit abans, un recull el que sembra. I si heu insultat, rebreu insults.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
31 d'agost de 2011, 14.48 h

#31 mentiras y cuentos chinos lo único que dominas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
serafi fletxa Barcelona
31 d'agost de 2011, 13.08 h

#30 evidentement no em dius res dels exemples que he posat i per descomptat que has trobat uns llibres escrits per gent totalment "imparcial" on exposen dades totalment contrastades. I com es natural en gent com vosté, sortim per temes que no eren els que es parlaven. Que pocs arguments teniu per defensar-se i defensar l'expoli que fins i tot reconeix la Sra. Sánchez-Camacho.
I cal dir que el meu català és ple de faltes perque quan nano estava prohibit no solament ensenyar-lo sino que parla... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
31 d'agost de 2011, 12.47 h

#29 Lee los libros ''LAS MIL CARAS DE JORDI PUJOL'' ''JORDI PUJOL tot per a CATALUÑA'' ''LA CAIGUDA DEL IMPERI PUJOL''y verás que las tropelias y pactos contra natura bienen de más lejos, procura documentarte mejor antes de opinar con la cotundencia en que lo has hecho, claro tu debes ser un beneficiado del OASIS CATALÄN o PUJOLANDIA, si es así no lo atmitirás claro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
serafi fletxa Barcelona
31 d'agost de 2011, 11.24 h

#28 els politics d'aqui han fet moltes coses malament, especialment els darrers set anys. Pero l'expoli es cosa de Madrid que és qui recapta i reparteix, l'incompliment d'inversions es cosa de Madrid, el malgastar en carreteres, trens i aeroports es cosa de Madrid, el afavorir el port de València es cosa de Madrid, el trigar dos anys en donar un permis per ampliar l'autopista es cosa de Madrid,............... Cal que seguim? Ja ho veus, tot el que ens ofega, el que no ens permet desenvolupar-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.