directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 09:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Tàrrega penjarà l'estelada al balcó de l'ajuntament durant la Diada

La decisió respon a la petició dels regidors de Reagrupament i Solidaritat que formen part de l'equip de govern encapçalat per la convergent Rosa Maria Perelló

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

L'Ajuntament de Tàrrega penjarà en motiu de la Diada Nacional de Catalunya l'estelada al balcó de la casa consistorial, on també onejaran la senyera i la bandera del municipi de Tàrrega, segons ha fet públic en un comunicat. L'exhibició de l'estelada és fruit d'una petició dels tres regidors de la coalició Sumem per Tàrrega (Reagrupament i Solidaritat), grup municipal que forma coalició de govern amb CiU. Està previst que la Junta de govern local aprovi aquesta decisió en la reunió del pròxim 5 de setembre. Tanmateix, el despatx que utilitza la coalició electoral Sumem per Tàrrega lluirà l'estelada durant tot l'any.

Comparteix
   


Etiquetes
La celebració de l'Onze de Setembre coincideix enguany a Tàrrega amb l'Aplec de Sant Eloi, trobada de marcat fervor popular a la capital de l'Urgell. Per això, l'ajuntament integrarà ambdues cites oferint un atractiu programa de festes aplicant alhora un criteri d'austeritat econòmica. Així, després del tradicional Aplec de Sant Eloi, s'oferirà una cercavila encapçalada per La Fal·lera Gegantera i els Grallers de la Barra que conduirà el públic cap als actes de la Diada, enllaçant ambdues celebracions. La cercavila sortirà a tres quarts d'una del migdia des de l'esplanada dels dipòsits del parc de Sant Eloi.  


La plaça de Rafael Casanova, al Districte Nord, aplegarà les autoritats locals, representants de les entitats i ciutadania en general per fer palès el sentiment català de Tàrrega. A causa de la coincidència amb l'aplec, els actes de la Diada s'iniciaran a la una del migdia, una hora més tard respecte anys anteriors. Com és tradicional, se celebraran les ofrenes florals davant el monument dedicat als màrtirs de l'Onze de Setembre. Com a cloenda es cantarà l'himne d'Els Segadors amb l'acompanyament musical de la Cobla Tàrrega.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
1 de setembre de 2011, 18.45 h

#14 PUTA MEUCA DE CARRER, ETS UNA DESGRACIADA, FILLA DE PUTA QUE ES FOT ELS ROSARIS ("ROSARIOS", PER QUE HO ENTENGUI LA TEVA PUTA MENT DE SIMI RETARDADA) PEL FORAT DEL CUL. VES A QUE ET VIOLIN ELS TEUS ADORATS NAZIS DE LA TEVA PUTA ESTIMADA ESPA'NA' !!!!!!!!!!!!!! MALCAGADA, FILLA DE PUTA DE CARRER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ETS UNA PUTA GRAN MERDA FASTIGOSA QUE FOT PUDOR DE MORTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


||*|| INDEPENE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
JORDI fletxa CATALUNYA
1 de setembre de 2011, 06.58 h

#18 Aquest/a especimen em recorda molt a un altre pobre poca-cosa que s'arrossegava per aquí mostrant les seves misèries,que retaba la gent a "duelos",si home com es deia?...ah!si es feia dir josep maria capdevila,"cabezadevilla"pels demés,ves que no siguin les cares de la mateixa moneda d'un centim,d'aquelles que no t'ajups si la veus del poc que valen,encara que si hi anessim a la Roca amb una càmara de video sortiriem de dubtes no creieu?
#14


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Pantinet fletxa Les Escaldes
31 d'agost de 2011, 20.05 h

#16 ROSARIO FUERTE de Granolleros. Es que no pares d'insultar, cosa que m'agrada ja que vol dir que no tens cap raó i quan s'acaven les raons comessen els insults. Mira MACA-MACO jo no compro a La Roca Village, Jo compro a Aramis i allí hi tinc de TOT. Ara bé. Que m'has citat per lligar-me? T'ho dic per que quant veig gent vestida de La Roca Village em recorda el meu xofer i la minyona. Entenc la teva desesperació, però ja et vindran temps pitjors, "tranqui" El fet d'anar vestit-da de "sal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
31 d'agost de 2011, 17.07 h

#16 CALLA PUTA MEUCA ASQUEROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VES-T'EN A PENDRE PEL CUL, PUTA MERDA DE CARRER, a la teva estimada PUTA ESPA'NA' i deixa'ns d'una PUTA VEGADA EN PAU, DESGRACIA HUMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOTET, EL CONSOLADOR, AL CONY I FOT EL CAMP, MALCAGADA DELS COLLONS!!!!!!!!!!!!!!!!! FILLA DE LA GRAN PUTA MERDA ESPA'NA'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

||*|INDEPENDENCIA, JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Pantinet fletxa Les Escaldes
31 d'agost de 2011, 09.04 h

#3 ROSARIO FUERTE: Calla pringada que fas pùdor de meuca. Ens dius "malparits"? Es que som fills teus? Ets una xarnegota que ni sap escriure en català....... seràs NAZIONALISTA-EJSPANYOLA-FASTIGOSA? A veure LLORO: Els ejspanyols foren els varen anar a lluitar amb els NAZIS i la pregunta es aquesta. Qui son els NAZIS? Dons els ejspanyols, mamarratxo, ah que si?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
31 d'agost de 2011, 09.01 h

Felicitats Tàrrega, ja que heu decidit posar l'estalada, no només per la festa major, si no sempre, i a veure els ajuntament que no estan subjectes als socialistes=dictadors I ho imiten.
Ja n'hi ha prou de fer l'heroi amb la senyera, ara és l'hora de L'ESTELADA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Quety fletxa Torroella
31 d'agost de 2011, 08.32 h

A mi m'agrada que na Rosario Fuerte faci aquest tipus de comentaris a tots el foros que pot. Per cada comenti seu, hi ha un independentista més. Llàstima que no publiqui en diaris de gran tirada.
Pel que fa a l'estelada, com a targarina que soc, em sento orgullosa que llueixi i volei al vent com un dia ho farà a tots els ajuntaments catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.