directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP 'no afavorirà res que el distanciï de CiU'

Els populars rebaixen el to a l'hora de discutir sobre la sentència del TSJC i la immersió lingüística

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El PP ha rebaixat visiblement el seu discurs sobre la immersió lingüística aquest dimecres després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi advertit a Rajoy que no hi haurà acords si fa batalla de la llengua com a president espanyol. En roda de premsa a la seu del PP a Madrid, el vicesecretari de comunicació del partit, Esteban González Pons, ha afirmat que la seva formació 'vol estar molt a prop de CiU' i 'no afavorirà res que la distanciï de qui pot treballar amb ells el dia després de les eleccions per crear ocupació'. 'El que hem de parlar no té res a veure amb l'ensenyament d'una llengua o una altra' sinó de 'crear ocupació i que l'economia espanyola tiri endavant', ha sentenciat Pons.
 

Comparteix
   


Etiquetes
 
En resposta a una pregunta sobre les manifestacions d'Artur Mas, Pons ha assegurat el PP no deixarà que qüestions com la llengua suposin un impediment en la relació entre les dues formacions. 'Si el PP guanyés les eleccions, el que és segur és que la necessités o no, comptaria amb CiU' perquè 'del que hem de parlar és de quelcom que no té res a veure amb l'ensenyament d'una llengua o una altra' sinó de 'crear ocupació' i 'que l'economia espanyola tiri endavant', ha dit. En aquest sentit, ha assegurat que el PP 'no supeditarà el debat sobre la creació d'ocupació a cap assumpte que ens pugui separar', perquè 'el PP pretén estar molt a prop de CiU' i vol que 'l'ajudi a crear ocupació i que l'economia espanyola creixi'. 'No afavorirem res que ens distanciï de qui pot treballar amb nosaltres el dia després per crear ocupació', ha sentenciat. Amb tot, ha reiterat que el PP creu que 'les sentències s'han de complir' i que 'no hi ha cap raó que pugui justificar que una sentència no es compleixi'. 'El desacatament dels dirigents polítics no és una conducta a promoure', ha sentenciat.
 
Suport a García Albiol
 
González Pons també ha reiterat que el PP 'dóna suport' a l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que aquest dimecres ha hagut de declarar davant el jutge pels fulletons suposadament xenòfobs que va repartir durant la campanya. 'El partit dóna suport a Xavier García Albiol i ja es va explicar suficientment aquest repartiment de fulletons', ha dit. Pel que fa al contracte d'immigrants que la seva formació defensa a Catalunya, González Pons no ha volgut confirmar que finalment s'inclogui dins de les propostes del PP en aquesta campanya perquè el programa electoral 'no està fet'. Amb tot, ha afirmat que si el contracte per a immigrants va ser present al programa dels comicis del 2008 'el normal és que si les circumstàncies diuen que ho hem de mantenir ho mantinguem'. 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
8 de setembre de 2011, 19.15 h

Jo també vull el meu estat propi a Catalunya pero per l'experiencia dels dos regnats tripartits ben be s'ha demostrat que ERC no està per aquesta labor i probablement no canviarà. Cal cercar un altre partit i un bon lider i deixar de marejar la perdiu amb discusions d'espanyolistes que llençen la pedra i amagan la ma els uns i diuen son amics i ens ho prenen tot els altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Alfons fletxa Sentmenat
8 de setembre de 2011, 08.29 h

I si ho fa , tan sa val, el PP ja hi pot escopir a sobre la senyera que CiU sempre pactarà amb ells abans que amb ERC, SI, Laporta o IC.V.
Per cert i parlant de senyares, CiU està tombant totes les mocions que els nacionalistes presenten als municipis per penjar l'estelada l'Onze de Setembre.
El darrer poble on la majoria de CiU ha prohibit hissar l'estelada, tal com vol el PP és Bordils.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
7 de setembre de 2011, 23.25 h

CiU fa teatre.
Nomes cal veure amb qui ha pactat els presupostos.
COLLA DE TRAIDORS. Ells i tots els que els voten.
INDEPENDENCIA
Nomes cal pensar una cosa. Si tots els que voten CiU votesin en massa SI o ERC ja seriem independents. Per tant que aquests de CiU no ens enganyin. Si Catalunya no es independent es per culpa de CiU. Votar CiU es perdre el temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
serafi fletxa Barcelona
7 de setembre de 2011, 17.04 h

son molt "machos" aquests espanyols. Sempre han actuat de la mateixa manera: amb traïdoria, fent-se l'home i "españoleando" tot el que han pogut. Mireu les nostres arcas.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.