directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

L'UB Barça és a un pas de desaparèixer

El club té poc més de 24 hores per trobar un patrocinador

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'UB Barça, l'equip femení de bàsquet, a cada minut té més possibilitats de desaparèixer. De fet, comença una trepidant cursa per presentar els avals i la inscripció, dimarts a la Federació Catalana i dimecres a l'espanyola. Ara mateix hi ha dues empreses del sector immobiliari plantejant-se la possibilitat d'entrar en el patrocini de l'UB Barça. Hi ha, però, altres espònsors que podrien donar suport al projecte. El temps s'acaba.
ub barça noies femení basquet esport catala
Les noies de l'UB Barça celebrant un títol

Comparteix
   


Etiquetes
A l'espera del messies: l'UB Barça necessita un patrocinador que eviti que l'equip femení de bàsquet desaparegui del mapa esportiu català. Recordem que l'UB Barça ha demostrat ser un equip molt competitiu i el millor conjunt femení dels últims anys a la Lliga Femenina, l'equip que lidera Sílvia Font a la banqueta i Marta Fernández, actualment a l'NBA femenina, a la pista.

Ara, el bàsquet femení corre el risc de perdre un dels seus puntals. Fins dimecres vinent l'UB Barça té temps per trobar una junta directiva i fer un pla de viabilitat, tant pel deute acumulat com per afrontar la temporada que ve. La Federació Catalana de Basquetbol està buscant les últimes alternatives a la desesperada, però el seu president, Enric Piquet, ha confirmat que la situació és molt complicada.

El Sedis la Seu, que la temporada passada va aconseguir l'ascens, es pot quedar com a únic representant català en la màxima categoria del bàsquet femení. Si finalment no es concreta la participació de l'UB Barça l'any que ve a la lliga, Marta Fernández té una oferta del Samara Rus, l'actual campió d'Europa, i una altra del Lleó.

Vides paral·leles

directe!cat també va fer el seguiment sobre el Ricoh Manresa, que també perilla la seva presencia a l'ACB per a la temporada vinent: el retorn del Ricoh Manresa a la lliga ACB, la màxima competició de bàsquet de l'Estat espanyol, no està essent tan fàcil com podria semblar un cop aconseguida la classificació. De fet sembla que perilla, ja que l'equip manresà té un dèficit de més de 600.000 euros i necessita que institucions públiques com la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona s'hi impliquin per poder afrontar la temporada. Si no ho fan, el club renunciaria a la categoria i vendria la plaça.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
jordi fletxa l'h
3 de juliol de 2007, 23.08 h

a Laporta com a la majoria de socis culers el únic que l'interessa es el 1ºequip de futbol.Però que recordi que en unes eleccions solament vota un 25% dels socis.La gent del Palau hem de ser claus,que som la gent que ens estimem el club com el que es .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ismael fletxa Mataró
2 de juliol de 2007, 23.51 h

Vergonyós. En nom del bàsquet i en nom del F.C. Barcelona. La secció femenina de bàsquet ja fa temps que està deixada de la mà de Déu. Es va haver de renunciar a una participació europea i algunes jugadores han marxat per les ofertes de clubs espanyols i europeus. Potser l'Universitari va fer una mala aposta integrant-se en la secció blaugrana... però ara toca donar explicacions als responsables.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.