directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

La CUP de Girona proposa la insubmissió fiscal pel deute amb l'Estat del 2009

L'Ajuntament ha de pagar més de sis milions d'euros en el termini de cinc anys fruit d'un error del govern espanyol

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El grup municipal de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a l’Ajuntament de Girona durà al Ple del dilluns la qüestió del finançament dels Ajuntaments després que el passat 4 d'agost es va publicar que el consistori gironí deu sis milions d'euros a l’Estat espanyol respecte als exercicis del 2008 i 2009. La CUP considera que la quantitat és “tan inassumible com injusta”, i per això proposa que l’Ajuntament es faci insubmís al retorn exigit per l’Estat espanyol de la quantitat total de 6.041.748.13 d’euros, i exigeixi la condonació d’aquest deute. Altres ajuntaments com els de Salt i Figueres també han de fer front a un pagament de més d'un milió d'euros.
ajuntament, Girona, façana
Al ple del dilluns es debatrà la moció de la CUP

Comparteix
   


Etiquetes
El text proposat per la CUP critica "el greu problema de finançament que pateixen els Ajuntaments", com també "la situació d’espoli fiscal que vivim els diferents territoris dels Països Catalans, que en el cas de Catalunya podria suposar al voltant de 20.000 milions d’euros anuals". La moció acaba reclamant que es plantegi al govern espanyol la necessitat d’una reforma en profunditat del sistema de finançament local i la modificació de les balances fiscals entre els diferents territoris dels Països Catalans i l’estat espanyol amb l’objectiu d’acabar amb aquesta situació.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
10 de setembre de 2011, 09.43 h

Gent de la CUP, aneu molt malament. Com voleu que els corrupCiUnistes que governen al vostre ajuntament, deixin de pagar el seu amo ecs-panol, per a que aquest s'emprenyi de debó i després deixi de sodomitzar-los ???. No veieu que els danys colaterals d'aquesta insubmissió i falta de respecte cap a l'amo i senyor de madrit, podria passar que no facin Durante y Lérida com el millor polític "ecs-panol" ???


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.