directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Carretero: 'Al qui digui que és independentista i vota CiU li podem dir que és idiota'

'Aquell català que continua pensant que votant el Duran i Lleida ja és prou independentista, està d'acord amb la sentència del Tribunal Constitucional, està d'acord amb el que ha dit el Suprem'

Comentaris 54  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

Durant el tradicional àpat de celebració dels actes de la Diada Nacional, al Pla de Palau de Barcelona, el president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ha ironitzat, davant de més de 200 reagrupats, sobre el fet que 'el qui digui que és independentista i vota Convergència i Unió el podem insultar, li podem dir que és idiota, i, a més a més, és culpable del que passa. Aquell que vota autonomia vota que ens passi això. Ja sé que no agrada, però la veritat és aquesta'.

Comparteix
   


Etiquetes
Carretero ha iniciat el seu discurs comparant l'Onze de Setembre amb el Dia de la Marmota: 'Cada any passa el mateix, cada any hem de dir el mateix perquè aquest és un país de marmotes'. I, davant de la sentència del TC i les requisitòries del TSJC ha manifestat que 'si som una comunitat autònoma del Regne d'Espanya hem d'aguantar això i molt més, ens en vindran encara de més gruixudes, la nostra economia no s'aguanta'.

Per al president de RCat, als catalans ja no se'ls pot dir més que 'amb una mica d'esparadrap i uns embenats se'n sortiran. Hem d'anar de cara a barraca, a la cirugia radical i li hem de dir a aquell català que continua pensant que votant el Duran i Lleida ja és prou independentista que si ell vota en aquestes properes eleccions a CiU està d'acord amb la sentència del Tribunal Constitucional, està d'acord amb el que ha dit el Suprem, perquè l'autonomia és això. Els ho hem de dir —ha afegit Joan Carretero– de manera dura, fins i tot els podem arribar a insultar: al qui diu que és independentista —el qui diu que és una altra cosa no el podem insultar—, però, el qui digui que és independentista i vota Convergència i Unió el podem insultar, li podem dir que és idiota, i, a més a més, és culpable del que passa. Aquell que vota autonomia vota que ens passi això. Ja sé que no agrada, però la veritat és aquesta'.

Carretero no pensa rebaixar ni un mil·límetre el que considera un full de ruta imbatible: declaració unilateral d'independència, regeneració política, excel·lència pel país. 'Això continua sent un full de ruta vàlid, viable per al país; o això o la decadència, o això o ser una regió més d'Espanya'.  Ser una anomalia perpètua, indefinida, per sempre, és voler viure malament. Carretero ha dit que que els seus néts hagin de fer Onzes de Setembre com aquests. 'Hem de canviar, hem de celebrar alguna altra cosa, no celebrar sempre les derrotes, no mirar-nos els melic com fem contínuament. Us demano que feu el possible perquè això s'acabi d'una vegada. Celebrem el Dia de la Independència, no celebrem el dia que va capitular Barcelona'.

També, ha demanat que de cara a les eleccions del 20-N es pensi en clau política catalana, que cal fer els possibles per ser a les properes eleccions. 'Segurament no hi podem ser sols. Hem de fer el possible perquè hi hagi companys que acceptin que s'han equivocat fins ara –que s'han equivocat de manera greu–, però els donem la opció que rectifiquin, que millorin, que canviïn i que lluitin per aquest país. Si fan això ens tindran a la seva vora, lleialment, amb ganes de treballar'. En aquest mateix sentit, el president ha afegit que cal  fer pedagogia, no a Espanya, sinó a Catalunya i a Europa i per fer pedagogia a Catalunya i a Europa 'fóra molt bo que hi hagués diputats independentistes al parlament espanyol'.

Finalment, Joan Carretero s'ha referit a les declaracions de Jordi Pujol, 'que ara té somnis eròtics amb les xonis. De fet, ho he anat rumiant i té raó: si fem com ell, ja només en queda això, tenir somnis eròtics amb la Jenífer. Sigui amb la Jenífer o sigui amb qui cadascú vulgui, jo espero que tinguem somnis eròtics que bàsicament els fem realitat. S'ha acabat la masturbació política a Catalunya i anem de cara a barraca', ha finalitzat enmig dels aplaudiments de la tropa reagrupada.

Reagrupament ha mobilitzat les seves forces avui, de primer durant l'ofrena floral a Sant Boi, després a l'ofrena floral davant l'estàtua de Rafael Casanova i més endavant al monòlit en recordança del general Moragues, on Montserrat Tudela ha parlat de la significació política de l'11-S. Després del dinar, tots els reagrupats s'han adreçat a la manifestació independentista de la tarda.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#54
Àngel fletxa barcelona
10 d'octubre de 2012, 21.24 h

Soc independentista però estic fins els coll....s de veure com els partits independentistes quan volen unir-se per anar en coalició a unes eleccions, lluny de posar-se d'acord per poder fer més força acaben tirant-se els trastos pel cap. És vergonyós que tots es vulguin endur el mèrit i en surti perjudicat l'independentisme. Així doncs Sr Carretero si CDC guanya en vots serà gràcies a vostès.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
JoanMartí fletxa Abrera
10 d'octubre de 2012, 08.48 h

Quina por, aixo que CyU tingui majoria, aquest que nomes han fet la puta i la ramoneta els ultims 30 anys, ara surt el Sr Mas i ens diu que es independentits, amb una veu seriosa, un posat de tota la vida independentista, de cambiar d'opinio tan ell com el Duran amb questio de dies, es tot molt sospitos, que pasaria si CyU tingues majoria i despres tornen a cambiar d'opinio??? que es possible.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
7 d'octubre de 2011, 21.54 h

Per culpa de CiU, hi ha més de 600.000 vots favorables a l'Estat propi que van a les escombraries. En contrapartida, la federació nacionalista serveix per captar votants potencials de PSC i PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
pau fletxa mataro
28 de setembre de 2011, 21.40 h

Carretero si els de CDC som idiotes tu ets un desgraciat de merda, amb tu aquest pais mai podra aconseguir l' independencia capullo UNITAT CATALANA aixo es el que tindries que practicar, perque els de CDC SOM molt mes indpendentista que tu camissero ara ERC a Reagrupaemtn i dema PP tos sigui per un plat de llanties


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Xavi fletxa Terrassa
15 de setembre de 2011, 00.23 h

#18 Doncs potser t'ho puc dir d'aqui uns mesos o uns anys, pero el que tinc clar es que va ser desesperant veure com els d'ERC es feien els independentistes fora del Parlament pero quan era l'hora de plantar cara de veritat estaven sotmesos al PSC i de retruc al PSOE.
La cantarella de que ara parlaven com a ERC i al cap d'una estona ja no eren tant independentistes perque parlaven per boca del tripartit, que l'ultim que era es independentista, va ser una presa de pel!
Potser vaig deixar passar ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
12 de setembre de 2011, 21.42 h

Se ve que ya sabia que el lunes CiU votaria con el PPC en Castefa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
12 de setembre de 2011, 21.18 h

El que diu en Carretero és cert. Llàstima que em consta que ell volia formar un govern amb CiU quan ERC estava al govern. Una mica contradictòri doncs. No us fieu mai de les paraules dels poliítics ni de la gent. FIXEU-VOS EN EL QUE FAN NO EN EL QUE DIUEN!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
jordibcn fletxa Barcelona
12 de setembre de 2011, 17.48 h

Si siusplau em de ser més respectuosos amb CiU que s´ho estan passant molt malament, pobrissons, no es mereixen tot això que els estem dien, tot o fan pel nostre bé, per això són els millors i nosaltres només som la resta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
12 de setembre de 2011, 16.55 h

Quina pena!
Tant dogmàtics com per pensar-se que hi ha una veritat absoluta, evidentment la pròpia!
Tant poc demòcrates com per anar insultant als qui no pensin 'exactament' com un mateix.
Tant sectaris com per arribar a que hi hagi quatre (quatre!!) partits independentistes ··· i això sabent com funciona la llei d'Hondt!
Tant poc constructius com per perdre el temps en desqualificacions en lloc d'estar fent proselitisme, d'estar treballant perquè hi hagi una majoria social per la inde... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Joan fletxa Puigerdà
12 de setembre de 2011, 16.43 h

Que et pasaria Carretero si et quedessis a casa, tanta malallet acabaria amb tu, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.