directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La fiscalia de l'Audiència Nacional espanyola demana informació a Puig sobre la crema de banderes espanyoles a la Diada

Podrien constituir un delicte d'injúries al Rei i ultratge a Espanya

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La fiscalia de l'Audiència Nacional espanyola ha demanat formalment a la Conselleria d'Interior informació sobre la crema de banderes i una foto del Rei durant la manifestació independentista de diumenge passat a Barcelona, en motiu de la Diada. El fiscal en cap de l'Audiència, Javier Zaragoza, ha enviat un escrit al conseller Felip Puig demanant-li quines actuacions van fer els Mossos d'Esquadra en relació a aquests incidents per identificar-ne els autors. La crema de banderes i de fotos del Rei podrien constituir un delicte d'ultratge a Espanya i d'injúries greus contra el monarca.

Comparteix
   


Etiquetes
En l'escrit, Zaragoza diu que ha tingut coneixement d'aquests incidents i es dirigeix al Departament perquè "haurà d'informar amb la major urgència possible" i enviar-li les proves i la identificació dels autors. Posteriorment, la fiscalia decidirà si presenta denúncia o no.
 
Fonts d'Interior han explicat a l'ACN que la carta ja ha arribat tant a la Direcció General de la Policia com al Departament. Les mateixes fonts han explicat que el mateix dia dels fets els Mossos van obrir diligències i les van remetre al jutjat corresponent.
 
Els fets van tenir lloc la tarda de diumenge, durant la tradicional manifestació independentista de l'Onze de Setembre. Tres encaputxats van cremar una bandera espanyola al Fossar de les Moreres, mentre que uns altres quatre van cremar una bandera espanyola, una francesa i una foto del Rei al passeig del Born.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
14 de setembre de 2011, 11.44 h

No he vist mai que els impresentables de la fiscalia de l'audiència nazional (abans el TOP), demanés informació sobre qui ha cremat les estelades. O tots moros o tots cristians. La llei i justícia d'aquest país, no difereix absolutament en res a la d'Egipte en època Mubahrac o de Tunísia amb en Ben Alí, o la de Líbia amb en Gadaffi. Per això ara amb els nostres calés se'ls ajuda econòmicament o militarment, que al capdavall són calés.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pantinet fletxa Les Escaldes
14 de setembre de 2011, 07.51 h

#2 Raier de Sant Andreu. No podem fotra el camp de la dominació del "cul" d'Europa, per que tenim uns polítics BOTIFLERS i TRAÏDORS a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de setembre de 2011, 01.01 h

No cal que pateixin els nazionals, que d'aqui els hi portaran tots els informes completament detallats, embolcallats amb una estanquera nova de trinca, brodada per les monges d'algun convent ranci.
A que esperem a marxar d'Espanya?
Ens la estan jugant, va passant el temps i esperen a que tot es refredi. A on està l'esperit de la mani del juliol de l'any passat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
CAT fletxa CAT
13 de setembre de 2011, 16.38 h

La fiscalia estrangera aquesta, hauria de contemplar la possibilitat d'acabar amb la crema de braus vius i la tortura "del toro de la vega" a castella-lleo, i no estar tocant el que no sona a Catalunya, on la nostra bandera es la senyera, ens impossen la seva i pretenen que la respectem, quan dia a dia ens demostren quina mena d'essers mediocres son. Aquests ecspañols cada dia em fan mes fastic i cada dia sento mes menyspreu per ells, no m'he sentit mai ecspañola, pero ara ja em fa fins i to... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.