directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Herrera acusa CiU de fer 'comèdia' i de permetre al PP governar a Badalona o Castelldefels

El secretari general d'ICV assegura que no es pot parlar de 'transició nacional' i després "anar de braçet" amb el PP

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha acusat CiU de 'fer comèdia' i de permetre al PP governar a Badalona o Castelldefels. Segons Herrera, el president de la Generalitat, Artur Mas, no pot 'parlar de transició nacional' i després 'anar de braçet' amb la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camaho, o l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol. En aquest sentit, ha assegurat que els nacionalistes estan atorgant als populars un paper de 'centralitat' a Catalunya. Herrera no entén com CiU amenaça amb una moció de censura a Badalona i 'el dia després no se'n recorda de res i pacta amb el PP a Castelldefels'. 'Menys comèdia i més coherència', ha dit l'ecosocialista.
joan herrera, laia ortiz, icv, iniciativa
Comparteix
   


Etiquetes
El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha visitat aquesta tarda Ripollet (Vallès Occidental), on el partit ecosocialista té dos regidors al consistori després d'una legislatura sense representació. Herrera ha aprofitat l'ocasió per acusar CiU de permetre a García Albiol governar a Badalona, Castelldefels i la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, ha acusat els nacionalistes de 'fer comèdia' quan parlen de defensar el país: 'el PP és el partit que ataca la identitat catalana', ha recordat l'ecosialista.
 
Joan Herrera també ha carregat contra CiU en matèria d'educació. Ha acusat els nacionalistes de trencar la cohesió social eliminant la sisena hora de les escoles. D'altra banda, s'ha compromès a que el seu partit treballarà perquè l'Hospital Ernest Lluch s'acabi construint.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Gerard fletxa Munic
16 de setembre de 2011, 13.09 h

#9 Mario, però en quin món vius??? I a l'ajuntament de Barcelona, en Trias, que amb prou feines va dir res en tota la campanya, també va saber manipular les masses? Au va, home, toca de peus a terra.

Està bé fer coses si te les pots permetre. Si estires més el brac que la màniga, siguis una persona, una empresa o un govern, a la llarga els deutes se't mengen. I això és la situació actual, no només a Catalunya, sinó a tot el món. El que cal és eliminar totes les despeses possibles... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
mario fletxa bcn
16 de setembre de 2011, 11.09 h

#8 Només et diré que hem de ser capaços de pensar per nosaltres mateixos i creure perquè ho hem vist i tocat, moltes de les persones que varen votar, ho van fer perquè es van creure el que els deien sense aturar-se a contrastar opinions, les masses són així i hi ha polítics que les saben provocar magníficament.
Et convido a posar-te a Google i clicar perquè t'informi de qui hi ha a les delegacions de Catalunya ara mateix, et sorprendrà veure que son secretaris del Aznar de 61 i 68 an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Gerard fletxa Munic
15 de setembre de 2011, 22.23 h

#7 Ei Mario, escolta, et puc explicar en què s'han gastat els diners, si més no, en algunes coses. La resta, no ho sé. Per exemple, en "exteriors", s'han gastat un munt de milions d'euros per a col-locar amiguets per a que visquin a cos de rei a l'estranger. Com veus a la meva signatura, visc a Munic, i fa uns anys van col-locar el paio que hi ha ara, que es veu que és d'ERC, i potser no és mal tiu, però la veritat és que no fot ni brot. Envia 4 emails i organitza trobades culturals, con... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
mario fletxa bcn
15 de setembre de 2011, 19.13 h

#5 A la Generalitat no hi ha prou diners perquè precisament s'han gastat pujant el nivell de tot, en sanitat; ben estar social; R+D; exterior amb uns resultats excel·lents, més d'un 26% en exportacions; cultura, amb resultats excel·lents; nivell de català amb superlatiu, mai havia estat tan alt; empresa amb d'ACCIÓ, més de 300 establertes arreu i un etc ,ben llarg.

Potser la política aplicada per CIU des del primer dia destructiva i malèvola, no fos cas que el cas Palau esquitxés m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6 Assumpta Tallaferro
15 de setembre de 2011, 17.57 h

Herrera és un aprofitat i ho seguirà essent mentre hi hagi babaus que li riguin les gràcies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Gerard fletxa Munic
15 de setembre de 2011, 13.02 h

#4 Mario, no entenc què vols dir. Jo treballo com tothom que té feina. Quant a les esquerres catalanes, si no recordo malament, les han defenestrades a les darreres eleccions. Doncs serà perquè, en el fons, no ho han fet bé. Perquè si ho haguessin fet mitjanament bé, doncs ara els lluiria més el pèl.

No tinc res en contra la "gent treballadora" (com jo, per exemple) o de segons quines polítiques socials. Si m'empipa, però, que es facin polítiques de "regalar diners" sense saber com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa bcn
15 de setembre de 2011, 09.31 h

#3 Mai vist , si, ni veuràs per dissort nostre, el primer govern d'esquerres després de 23 anys de inamovible política del peix al cove, així hem anat i anirem tornem a les mateixes, no saben fer un altra política, hi ha un motlle fet i ja els va bé, no cal treballar massa per la gent treballadora i empresariat petit, no entren en la societat de CIU, si tu en formessis part ja te'n hauries adonat. Mai s'havia fet tant per la societat de menys nivell i el van fer bé


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Gerard fletxa Munic
15 de setembre de 2011, 09.13 h

Doncs jo acuso l'Herrera, aquest inepte que no ha treballat mai (el màxim que ha fet va ser crear una ONG amb diners de l'ajuntament de Barcelona i de seguida fer-se un lloc primer a l'ajuntament i ara al parlament), d'haver fet comèdia set anys i d'haver col-laborat amb el pitjor i més funest govern de la Generalitat mai vist.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
serafi fletxa Barcelona
15 de setembre de 2011, 08.20 h

tot menys repartir ler bicicletes!!!! Mai reconeixer que ells son part del problema, no la solució. Si més no, ara toca repartir la seva "herencia", però no les bicicletes.
Tenia al Dr. Carretero per persona intel.ligent, pero insultant als que voten l'adversari ha quedat com un pocapena no gens democrata. Que és el que deu ser.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.