directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch diu que la mà per parlar amb SI i Reagrupament 'sempre ha estat estesa' però demana discreció

El flamant candidat d'ERC a les generals afirma que comptarà amb Ridao perquè l'objectiu és 'fer pinya'

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

El flamant candidat d'ERC a les eleccions generals, Alfred Bosch, ha assegurat aquest diumenge que la mà per parlar amb Solidaritat per la Independència i Reagrupament per formar una candidatura conjunta 'ha estat sempre estesa', però ha demanat discreció. En declaracions als mitjans abans de participar a l'Aplec per la Independència d'Arenys de Munt (Maresmes), Bosch ha dit que és moment 'de reflexionar una mica' i ha afegit que 'com més discreció s'apliqui segurament millor serà el resultat'. Bosch no ha volgut entrar al detall de la qüestió ja que ha dit que s'ha de parlar 'quan les coses estiguin madures'. D'altra banda, ha reiterat que el seu equip compta amb el seu predecessor Joan Ridao. 

Comparteix
   


Etiquetes

El primer acte de Bosch el dia després de d'imposar-se a Ridao com a cap de llista a Madrid ha estat l'Aplec per la Independència d'Arenys, que commemora els dos anys de l'organització de la primera consulta per la independència que es va celebrar al país.

El ja candidat d'ERC ha assegurat que fins ara 'les coses s'han fet bé' per això ha afirmat que per parlar sobre una possible candidatura conjunta amb SI i Reagrupament les coses 'han d'estar madures', fins que no s'arribi a aquest moment ha dit que no s'anunciarà res.

Tot i això, ha assegurat que les tres forces han de ser 'capaces de parlar, com a mínim parlar' i ha destacat 'les coincidències respecte el port de destí' dels tres partits. Bosch però ha fet una crida a la 'discreció' ja que ha assegurat que aquest és el millor camí per aconseguir un bon resultat.

Ara per ara, el cap de llista ha explicat que el principal objectiu és 'treure uns bons resultats per la llibertat nacional i la justícia social' i ha celebrat que 'tothom està d'acord sobre aquestes idees'.

Compta amb Joan Ridao

Com ja va assegurar aquest dissabte en conèixer els resultats de les primàries, Bosch ha reiterat que compta amb el seu predecessor Joan Ridao. 'No sóc ningú per dir que passarà amb altres militants, però la meva intenció i el que he captat és que en general dins d'ERC hi ha una voluntat claríssima de fer pinya', ha declarat.

En aquest sentit, ha dit que el seu equip vol comptar amb tothom 'i sobretot amb gent amb experiència que pugui ajudar i fer aportacions'.

Dos anys del referèndum a Arenys

D'altra banda, durant tot el matí el centre cívic d'Arenys ha comptat amb la participació de diverses persones vinculades al moviment per la independència per commemorar els dos anys del primer referèndum que es va fer al país sobre aquesta qüestió en un municipi. L'Aplec, organitzat per l'Ateneu Independentista d'Arenys, s'havia de celebrar just davant del Monument per la Independència que es va construir al poble per commemorar aquest fet però finalment s'ha fet al centre cívic davant les previsions meteorològiques que anunciaven pluja.

En el seu parlament, Bosch ha fet una crida a la mobilització en considerar que de la mateixa manera que hi havia sectors que auguraven que no es podrien celebrar les consultes i es va acabar fent fins i tot a Barcelona, ara també s'equivoquen els que asseguren que els independentistes no aconseguiran mai el seu objectiu.

També ha participat l'actriu Montserrat Carulla, qui ha afirmat que és independentista per l'estima al seu país però que admira el poble i la cultura espanyola si volen els catalans 'com a amics, però no com a amos'. Carulla s'ha emportat una fort reconeixement del públic en forma d'aplaudiments. Entre parlament i parlament s'han anat succeint els crits en favor de la independència.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
19 de setembre de 2011, 19.55 h

#18 Sí senyor. Primer tots junts, units i amb la mateixa idea de fotre fora la púrria que ens vol prendre la nostra casa; després, si mai esdevenim independents, cada ideologia que faci i cerqui el seu camí


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
19 de setembre de 2011, 13.01 h

#16 no cal descafeinar-se company...tot al contrari... cal ficar-nos de cafeina fins al cul... tots junts i moure muntanyes... i a l'endemà de ser lliures, cadascun seguirà amb els seus ideals.

Visca la terra lliure per sobre dels personalismes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
mario fletxa bcn
19 de setembre de 2011, 11.15 h

ERC no hauria de ser una ONG, podem perdre bous i esquelles si ens descafeinem


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
19 de setembre de 2011, 10.04 h

#10 Sí Senyor. Jo ja ho he fet. Aquesta gentussa, són tan, tan, tan analfabets, tan, tan, tan hipòcrites, que es valen de totes les trampes i paranys per no donar la cara, si és que entenen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
19 de setembre de 2011, 09.44 h

#13 Ningú oblidarà l'histórica lluita de ERC encara que ara, es formi una "marca blanca".i quan siguem lliures... ERC seguirà sent un partit de referència a Catalunya... com li correspon per historia.

Visca la terra lliure per sobre dels personalismes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Mercè fletxa Teià
19 de setembre de 2011, 09.34 h

Em mereixen tots els respectes els partits independentistes que han anat sorgint els derrers -pocs- anys. Però, que no s'enfadi ningú, per història, pel meu besavi, pel meu avi, per Macià... ERC és quelcom més. No sé com descriure-ho, però sento orgull d'aquestes sigles, no són buides, tenen un bagatge i una força immenses. No les deixeu perdre, amics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
19 de setembre de 2011, 07.33 h

Ep companys!
tots els votants independentistes hem de ser capaços de forçar un Bildu català i exigir als nostres liders que passin de personalismes i colors i que siguin capaços de triar el millor de cada casa per sumar i creixer, sense retrets, mirant endevant. Hi ha gent moolt capaç en tots els partits independentistes. ERC+SI+CUP+RCAT= bon camí cap a la llibertat.

Visca la terra lliure per sobre dels personalismes!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
18 de setembre de 2011, 19.40 h

#10 no et preocupis, s´els veu d´una hora lluny.
INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
JORDI fletxa CATALUNYA
18 de setembre de 2011, 19.38 h

#1 Un inmigrant inadaptat,analfabet i covard està suplantant-me denuncie-ho com a comentari inadecuat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.