directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 21:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El Govern avisa que els ajuts per a la venda de vehicles 'no poden ser eterns'

Tot amb tot, en continuarà oferint durant el 2010

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha garantit aquest diumenge les ajudes de la Generalitat a la venta de vehicles es mantindran fins a finals d'aquest 2009 i ha afegit que estudiaran si s'aplicaran nous ajuts l'any 2010, però serà en funció de l'evolució de la demanda. Després que el govern espanyol hagi anunciat aquest dissabte que allargarà els ajuts fins a finals d'any i que també hi haurà un pla similar l'any 2010, Huguet ha dit que ara és 'prematur' parlar de quin tipus d'ajut es podria aplicar a partir de l'any que ve. De fet, ha advertit que això 'no pot ser etern' i espera que la demanda es pugui estabilitzar a partir de la primavera de l'any que ve.
seat cotxe automobil fabrica factoria automobil
Comparteix
   

Des d'Alger, on forma part de la comitiva encapçalda pel president de la Generalitat, José Montilla, amb un centenar d'empresaris, Huguet ha celebrat la decisió del Ministeri d'Indústria d'allargar fins a finals d'any les ajudes del Pla 2000E. 'És el que havíem demanat nosaltres', ha assegurat, ja que 'la part catalana complia amb les expectatives fins a finals d'any'. Huguet ha celebrat que 'per les festes de Nadal es podran regalar cotxes amb incentius'.

Ara bé, tot i que el conseller ha garantit l'ajuda de la Generalitat durant tot aquest 2009, considera que és 'prematur' parlar de quin tipus d'ajut i quina quantitat es podria aplicar l'any que ve. 'S'ha de veure, potser la demanda varia i no hi ha necessitat', ha dit, 'fins a final d'any complim amb les nostres ajudes, a partir de l'1 de gener veurem quina línia treu el Ministeri, veurem com està la demanda, i en funció d'això estudiarem nous possibles ajuts'.

Pel conseller, 'l'ideal és que la demanda comences a arrencar pel seu compte, sense aquestes crosses'. De fet, ha advertit que les ajudes a la venda de vehicles no poden ser 'eternes'. Huguet ha situat un possible escenari de recuperació de la normalitat en la demanda en la pròxima primavera. 'Però són especulacions', ha deixat clar.

Huguet ha dit que caldrà estar 'amatents' de en quina línia aniran els ajuts que el govern espanyol voldrà aplicar l'any 2010 i 'esperar a veure quines possibilitats tenim' dins de les disponibilitats pressupostàries de la Generalitat. 'Sabent que no pot ser etern, que un cop passat el període d'impacte fort d'aquest any, i espero que només el principi de l'any que ve, el lògic és que tot torni a la normalitat i la demanda torni a funcionar sense necessitat de crosses', ha insistit.

El conseller ha recordat que des de Catalunya s'ha 'liderat el concepte' d'aquest pla, però creu que ara és 'prematur' parlar de com han de ser els ajuts de l'any que ve.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.