directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

López Tena a Mas: 'Cada dia que passa la banda mafiosa Espanya s'emporta el 10% dels nostres diners'

També reclama refrendar el pacte fiscal entre la ciutadania de Catalunya abans de negociar-lo a Madrid

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
carregant Carregant

El portaveu de SI al Parlament, Alfons López Tena, ha reclamat a Artur Mas que escollís entre ser el 'gerent d’una comunitat autònoma o un estadista per Catalunya' i l’ha instat a estar a l’alçada del repte català 'd’acabar amb l’asfixia premeditada a la que ens sotmet Espanya'. Per López Tena, el problema principal és que no s’està atacant l’arrel del problema perquè 'cada dia passa la banda mafiosa anomenada Espanya que s’emporta el 10% dels nostres diners' i 'roba a cada català 3.000 euros l’any'. Per tot això, López Tena ha reiterat l’espoli és el problema i no pas 'la Catalunya que matina, que treballa o que pateix'. Segons ha anunciat, tot i les dificultats que els experts auguren per aconseguir el Pacte Fiscal SI no posarà traves 'perquè el seu fracàs seria un fracàs com a país'. Un pacte fiscal que per la formació independentista significa 'recaptar, inspeccionar, liquidar, gestionar i tenir capacitat normativa sobre taxes impostos i cotitzacions'. No obstant, ha demanat que abans de portar el projecte del Pacte Fiscal al govern espanyol els catalans ho avalin via referèndum perquè 'no hi ha una força superior a la força del poble'.

Comparteix
   


Etiquetes
El diputat independentista ha emfasitzat en el fet que hi ha un 'producte' que s’exporta en grans quantitats a Catalunya: 'les persones humanes', ha dit. En concret li ha retret que hagin estat  180.000 els catalans que hagin marxat des que va començar la legislatura perquè no tenen oportunitats a Catalunya. I li ha advertit que  'quan va començar la legislatura hi havia deu caixes catalanes i ara no n’hi ha cap. Una s’ha convertit en un banc i les altres estan sota control espanyol'.
 
En última instància ha demanat al president què pensava fer 'contra els atacs de l’Estat espanyol' en referència a la noticia apareguda aquesta mateixa tarda anunciant que els governs espanyol i francès han firmat una declaració conjunta que prioritza el Corredor Central en detriment del Mediterrani.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Roger fletxa Lleida
29 de setembre de 2011, 16.17 h

Per les opinions de la majoria, sembla que a tothom se l'hi ant fot, el fet que espanya ens estigui espolia'n els nostres diners.

Dèieu ser tots milionaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ivan fletxa Avinyó
29 de setembre de 2011, 13.11 h

#6 Ja hi som. Fa anys CIU repartia carnets de bon o mal català segons es combregava amb la seva política; ara ho feu també els "solidaris", però repartint carnets de bons i mals independentistes. Quina pena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
jordibcn fletxa Barcelona
29 de setembre de 2011, 12.32 h

#2 Confirmat, 32 vots en contra , sou els únics vaja de nosaltres (ERC) ja ho sabiem el que pensaveu ara ni la CUP segons tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Francesc fletxa Barcelona
29 de setembre de 2011, 12.21 h

És de vergonya sostinguda. 15 any fa que sabia i coneixia la degradació econòmica que suportaríem. Ara s'adonen i xerren. Anem per feina. Unitat, unitat, unitat, el demés son flors i violes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Núria fletxa Viladecans
29 de setembre de 2011, 11.03 h

Flora, deu n'hi do! això no és sectarisme? És normal que després de la trajectòria d'Esquerra (sense R ni C) al tripartit, la confiança hagi d'anar condicionada al rigor. Però la confiança hi serà, no pateixis, i els independentistes podrem votar per fí una opció seriosa per posar fil a l'agulla TOTS PLEGATS cap a la independència. D'aquesta manera s'aturarà la caiguda lliure d'esquerra i podrem construir Catalunya ENTRE TOTS. Oi que és això el que voleu els d'esquerra?


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
atlasac fletxa Vila-real
29 de setembre de 2011, 10.50 h

ESPARVER ESPARVER......no t´anteres de la missa la mitat, el dia 20 de novembre podràs VOTAR INDEPENDENCIA ara que si esperes que t´ho manen desde castella ja pots esperar sentat...i....mentres tinguis el cervell centralista...el VOTANT es impossible que VOTE INDEPENDENCIA, com deixar de VOTAR a favor dels RICS que ara volen es veu tindre cada ú, 4.400 milions NO ELS DEFRAUDEU!!!----una cosa es certa, els que estimen castella sols pensen en el seu Partit Polític i els diners, els que estim... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
29 de setembre de 2011, 10.47 h

#5 Ca l'Enric: Crec que no has llegit la notícia.
A part, crec que tens raó: els que no combregueu les idees de SI (idees independentistes) no sou independentistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ca l'Enric fletxa Girona
29 de setembre de 2011, 10.44 h

CiU va estar molts anys dividint els Catalanas en bons o mals Catalans , ara SI és dedica a dividir els Independentistes en bons o mals independentistes i directament vol fer-nos pensar que els que no conbreguem en la linea de SI , no som independentistes!!!! Quina creu, Deu meu!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 29
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
29 de setembre de 2011, 10.42 h

#3 No m'empenedeixo gens d'haver votat a Solidaritat Catalana. Tinc amics que, ara que s'ha foragitat en Laporta també la votaran a les properes.
La coherència, com diu en Lòpez-Tena, no només suma sinó que multiplica. Si segueix així avançarem. Aquest és el camí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 32   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Flora fletxa Tiana
29 de setembre de 2011, 10.31 h

Segurament diuen les coses pel seu nom, però si anem per aquest camí aspirem a ser 14 diputats independentistes dels 135, tirant llarguíssim. Si volen ser els reis d'una tribu de quatre gats, ho estan aconseguint. Ara bé, si volem fer un tomb social real d'adscripció a la causa independentista, necessitem un nou llenuatge, i sobretot necessitem arguments. D'això, en Tena, en va mancadíssim. Han optat per la política del titular fàcil. D'acord. Jo estic molt més engrescat pel camí ser... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 44
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.