directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 17 d'abril de 2024 00:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Cinc catalans morts en l'atemptat al Iemen

Quatre de Barcelona i un altre de Girona, també hi ha dos bascos i una dona que residia a Barcelona nascuda a Burgos

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'horror de la violència ha tornat a colpejar turistes occidentals. La Direcció General de Comunicació Exterior del Ministeri d'Exteriors ja ha confirmat la identitat dels set turistes morts aquest dilluns al Iemen en un atemptat suïcida. En aquest cas han mort cinc catalans, quatre de Barcelona i un de Girona, i també un adona nascuda a Burgos però que vivia a la capital catalana. També han perdut la vida dos bascos de Guipúscoa. Des del Ministeri s'ha recomanat no visitar països en conflicte per l'alt risc de patir un atemptat.
atemptat iemen catalans morts terrorisme
El cotxe del suïcida destrossat

Comparteix
   


Etiquetes
La Direcció General de Comunicació Exterior del Ministeri d'Exteriors ja ha confirmat la identitat dels set turistes morts aquest dilluns al Iemen en un atemptat suïcida, a 170 quilòmetres a l'est de la capital. Segons aquestes informacions, es tracta de Marta Borrell Puig, de Girona, on treballava com a professora de primària; Antoni Pomés Tallo i Maria Isabel Arranz Bocos, de Barcelona; Gabriel Tortosa Ortega, de Barcelona; Magie Álvarez Calleja i Miguel Essery Arruti, de Guipúscoa, i Maria Teresa Pérez Ubago, de Burgos, que vivia a Barcelona. L'avió que ha de repatriar els cadàvers està previst que s'enlairi al llarg d'aquest matí. Entre els ferits també hi ha el marit de Marta Borrell Puig, Esteve Masó Vilanova, també de Girona. Els altres ferits identificats són Julia Vilaró Rodríguez, de Barcelona; Maria Asunción Vitorica Arbaiza, d'Àlaba; María Begoña Larrabeiti Meabe, de Biscaia; María Estíbaliz Díez del Rio, de Biscaia; i Eva María de Mena, de Biscaia. La que està en estat més greu és Maria Asunción Vitorica, que està essent operada al Iemen. Aquest matí ha sortit cap al Iemen l'avió del Ministeri d'Afers Exteriors per repatriar els cossos de les víctimes mortals. A l'avió hi viatgen tres membres de la policia científica. La Generalitat ha declarat un dia de dol oficial en memòria de les víctimes.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.