directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les detencions pels bloqueig del Parlament revifen les protestes dels 'indignats'

El moviment 15M anuncia una 'querella col·lectiva' contra Puig pels fets del 27 de maig a la plaça de Catalunya

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Unes 500 persones s'han concentrat aquest dilluns al vespre a la plaça de Catalunya de Barcelona en protesta per les detencions pel bloqueig del Parlament i han anunciat una 'querella col·lectiva' contra el conseller d'Interior, Felip Puig, i diversos 'responsables policials 'pel desallotjament el 27 de maig de la plaça de Catalunya de Barcelona. Així ho ha explicat el portaveu de la comissió penal del moviment, Andrés García, a l'inici de la concentració que posteriorment s'ha traslladat cap a la plaça de Sant Jaume baixant per la Rambla. Aquest dilluns s'han iniciat les detencions per part dels Mossos d'Esquadra dels identificats pel fets del 15 de juny al Parlament.

Comparteix
   


Etiquetes
Unes 500 persones s'han concentrat a la plaça de Catalunya aquest vespre en protesta per les detencions que s'han iniciat aquest dilluns contra els identificats dels fets del 15 de juny, quan es va obstaculitzar l'entrada de diputats al Parlament. Segons els 'indignats', s'han produït de moment quatre detencions.
 
El moviment denuncia que s'està fent un 'judici polític' al moviment del 15M i creuen 'desproporcionat' que s'acusi els identificats d'un delicte contra alts organismes de l'Estat. Així ho ha dit el portaveu de la comissió penal, Ángel García, que ha qualificat 'd'injustificades' les detencions, ja que creu que es podia citar els imputats a l'Audiència Nacional sense necessitat de fer-los anar abans a comissaria, i creu que el procés ha estat 'poc garantista'.
 
García també ha anunciat que dijous de la setmana que ve es presentarà una 'querella col·lectiva' contra el conseller d'Interior i alguns 'responsables policials' pels fets del passat 27 de maig a la plaça de Catalunya. 'Volem denunciar que, per una banda, els fets del Parlament s'han perseguit i s'ha iniciat el procés contra aquesta gent, i per altra les denúncies presentades per persones ferides del 27-M han estat arxivades en la seva major part', ha assegurat.
 
Durant la concentració, que després de plaça de Catalunya s'ha desplaçat cap a la plaça de Sant Jaume baixant per la Rambla, s'ha llegit un manifest en el qual es mostra el 'rebuig més ferm al procés jurídico-polític que ha obert l'Audiència Nacional'. A més, s'acusa a Puig i al jutge Eloy Velasco d'haver impulsat una 'operació repressiva'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
5 d'octubre de 2011, 10.15 h

#2 I és clar que sí. I quan us foten una vaga salvatge de transports, especialment a Barcelona, m'h'agradria saber què dieu i quina cara i poseu. I quan voleu anar a Calcuta de vacances i us foten una altra vaga de pilots o personal de terra i no podeu tornar. Ja en tinc prou de veure les vostres cares als aeroports. És que després del que estan fent els polítics amb nosaltres, els quals mantenen tots els seus privilegis sense fer ni un sol esforç per la seva part, llevat de la de sembla... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jaume fletxa PPCC
4 d'octubre de 2011, 19.32 h

Mentre detenim uns quants indignats, mesos després d'aquells fets, i els exposem als mitjans, els polítics agafen una mica d'aire davant la seva incapacitat davant la lluita nacional i davant la crisi econòmica. Ja sabem que qui dia passa any empeny. A veure demà amb què ens eentretenen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
4 d'octubre de 2011, 17.43 h

#3 estic d´acord amb tu.
Degut a la merda de justicia que tenim, a la falta de judges, a les lleis toves, a la casa de barrets en que s´ha convertit Catalunya, els que la fan no la paguen. ES aquest el problema que tenim.
Necessitem lleis mes dures i mes gent que les facin complir i la xuma (de tot tipus) que es pudreixin a la preso o que els expulsin del pais.
INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
4 d'octubre de 2011, 11.48 h

#1 Doncs així va el pais, amb gent com tú.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quety fletxa Torroella
4 d'octubre de 2011, 11.29 h

Qui la fa la paga. Ostres aquest lema es el que persegueix el moviment 15M.
Si Convergència està implicada en el cas Palau, Banca Catalana, Comissions en obres públiques, requalificació de terrenys, etc... que ho pagui.
Resulta que anar contra el poble esta be, escridassar-se en el parlament esta bé, però si es el poble que protesta i escridassa als polítics (que el primer pas que van fer va ser apujar-se els sous a costa de baixar el dels demés) això no esta be i s'ha de castigar.
S... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
4 d'octubre de 2011, 09.17 h

qui la fa la paga
hi ha moltes maneres de protestar


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pedro fletxa Santa Coloma de Gramenet
4 d'octubre de 2011, 00.42 h

Molt bé! No es pot permetre que els representants legítims del poble se'ls impedeixi accedir al parlament. Si això ho haguessin fet una colla de feixistes tampoc seria tolerable.

Hi ha indignats que m'indignen més que molts polítics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.