directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla no descarta ser al Senat per elecció del Parlament però assegura que no anirà a les llistes del 20N

L'expresident de la Generalitat diu que no serà a la pròxima direcció del PSC

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El primer secretari del PSC, José Montilla, no ha descartat aquest dimecres a Catalunya Ràdio ser al Senat tal com se li havia ofert des del partit, però en tot cas, ha assegurat que no serà a les llistes del 20N ni per al Congrés ni per al Senat. Això li deixaria com a única via per accedir al Senat l'elecció directa del Parlament, un fet sobre el qual ha dit que 'ja es veurà'. En canvi, l'expresident de la Generalitat sí ha assegurat que no serà a la pròxima direcció del PSC. Montilla ha assegurat que no serà present ni a les llistes del Congrés ni a les del Senat en les pròximes eleccions generals del 20 de novembre. Tot i això, a l'encara primer secretari del PSC li queda la via de l'elecció directa del Parlament per accedir a una de les places de senador que es trien per aquesta via.
Montilla,Òmnium,bages,independència
Comparteix
   


Etiquetes
L'expresident de la Generalitat no ha revelat en cap moment la seva voluntat de ser al Senat, tot i que en els darrers dies s'ha especulat sobre aquesta possibilitat. Montilla ha afegit intriga a la qüestió quan, preguntat sobre si serà triat directament pel Parlament per anar a la Cambra Alta espanyola ha contestat amb un misteriós 'ja es veurà'.
 
Sobre el que sí s'ha mostrat més segur és sobre el seu paper futur al Partit dels Socialistes de Catalunya, partit que liderarà fins al Congrés que la formació celebrarà el desembre, i del qual en sortirà una nova direcció.
 
Montilla ha dit: ' Jo no hi seré, a la propera direcció del PSC. La direcció que surti del Congrés tindrà la meva col·laboració, però jo ja vaig dir que no seria candidat a primer secretari i crec que és bo que hi hagi gent que pugui donar un pas endavant i altres que donem un pas al costat o un pas endarrere'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.