directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Aznar crida a una 'revolució' per aturar la 'deriva cap a 17 miniestats inviables'

L'expresident espanyol apel·la a defensar el castellà i denuncia la presència de Bildu a les institucions

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

L'expresident espanyol José Maria Aznar ha apel·lat a iniciar una 'revolució' per recuperar la 'normalitat' a l'Estat espanyol. 'Més que una reforma, Espanya necessita una revolució de la normalitat' que significa, segons Aznar, 'assentar l'estat de les autonomies i no alimentar la deriva de 17 miniestat inviables'. En el discurs d'inauguració de la convenció del PP a Màlaga, Aznar també ha fet una crida a defensar la 'llengua comuna' dels espanyols i ha advocat perquè els pares puguin responsabilitzar-se de l'educació dels seus fills. L'expresident popular ha criticat igualment al PSOE per permetre que Bildu estigui a les institucions basques i navarreses. L'expresident del govern ha tret pit aquest dijous de l'Espanya que ell va deixar al PSOE l'any 2004: 'Els socialistes van rebre el 2004 el país més pròsper de tota la història d'Espanya i Mariano Rajoy rebrà el 20 de novembre una ruïna que mai ningú no havia deixat'.

Comparteix
   


Etiquetes
En la seva primera intervenció a la Convenció del PP de Màlaga, Aznar ha afirmat que 'la bombolla socialista ha rebentat', deixant pel camí milions d'aturats i 'als terroristes mirant l'espectacle aposentats en les institucions democràtiques'. Repetint constantment que els socialistes 'han sortit molt cars a Espanya', Aznar ha indicat que ara és el moment de 'posar ordre a la casa' i iniciar una 'revolució' que recondueixi l'Estat 'a la normalitat'.
 
L'expresident ha enumerat tota una sèrie de punts que, al seu parer, cal retocar per tornar a aquesta normalitat que vol el PP. En aquest sentit, Aznar ha declarat que 'la normalitat' és que l'estat de les autonomies no es converteixi en '17 miniestats inviables', en referència a les comunitats autònomes. 
 
Aznar també ha considerat com a normal que 'els pares puguin responsabilitzar-se de l'educació dels seus fills', en la línia de les reclamacions expressades pel PP a l'hora de qüestionar el paper del català en l'actual sistema educatiu de Catalunya. En la mateixa línia, l'expresident ha fet una crida a defensar 'la llengua comuna dels espanyols' sense fer cap menció a la resta d'idiomes de l'Estat.
 
L'antecessor de Zapatero ha dedicat gran part del discurs a valorar les vies de resolució del conflicte basc que s'estan donant en els darrers dies posant l'accent en els vincles directes que, segons ell, existeixen entre ETA i Bildu. 'Derrotar a ETA significa que aquesta banda no pugui desplegar el seu projecte totalitari a les institucions amb una coalició que no condemna el terrorisme', ha etzibat Aznar.
 
Els dirigents i militants del PP es reuneixen des d'aquest dijous i fins al dissabte a Màlaga per debatre diverses qüestions que ha fet arribar la ciutadania a través del web del PP i per anar concretant quins assumptes dominaran el programa electoral amb què el PP intentarà guanyar la confiança dels electors.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
isabel fletxa Santa Eulàlia
8 d'octubre de 2011, 13.25 h

#29 Ostres Carles a Sant Boi no sispli.. que ens agafa massa aprop .
Que el deixin al mig d'els MONNEGROS sense aigua i amb un talla de mojama i apa que vaigi tirant discursos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Carles fletxa Vic
8 d'octubre de 2011, 12.01 h

(Sr) ANSAR que traduit al catala vol di ASE
Voste on l'an de dur es a "SANT BOI" tot i que la majoria dels que hi han ingresats tenen el coeficient intelectual moltes vegades mes alt que el seu


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
David fletxa Pla de l'Estany
8 d'octubre de 2011, 05.00 h

#23 Ospa jo el veig com un titella que han posat sobre l'escenari a fer teatre, a més sabent que li agrada tant el mam, ja s'entén...
A casa en diem fantasmes de personatges com aquest


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
8 d'octubre de 2011, 00.42 h

Aquest element (ho dic així per no ofendre a la seva mare) podria anar i quedar-se d'una punyetera vegada amb el seu amic Bush i així poder seguir llepant-li el cul. Ens estalviaríem haver d'aguantar les seves impertinències i també ens estalviaríem les nòmines de la gran quantitat de guardaespatlles que continua tenint. Crec que una vegada s'ha deixat el càrrec ja no s'hauria de tenir dret a aquests privilegis. Si un ha estat un cabró, que assumeixi les conseqüències.
Ho sento, per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
7 d'octubre de 2011, 18.01 h

PREPAREU-VOS TOTS PER REBUTJAR PSOE I PP DE LES ELECCIONS , VOTEU SENZILLAMENT VOY SOBIRANISTA NO TRAIDOR:
CIU, LAPORTA, REAGR, CUP O ERC PERO RES MES...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
7 d'octubre de 2011, 14.52 h

Amb un estadista del calibre del Sr. Ansar, se li pot perdonar tot, o gairebé tot, i mes des de que parla català, tot i que sigui a la seva intimitat.
Penseu que no n'hi han gaire d'homes com ell. Gracies a Deu.
En el video que presentava Gary Gibson "Spain's secret conflict", ja dia que nosaltres no en teniem prou i sempre volíem mes.
Jo creia que ja ens havia deixat, però com si de l'au Fènix es tractes, torna a reviure.
Que Deu ens agafi confessats.
Ja m'he posat místic!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Santi Vidal fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2011, 13.56 h

Una prejubilació amb pensió vitalicia per 8 anys de treball com a president del govern d'Espanya, és legal, però és poc ètic. Tenir un contracte de treball, amb un bon sou, i continuar rebent la pensió, és legal però molt poc ètic. Però que, a sobre, ens vulgui donar lliçons d'ètica, és inacceptable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jordi fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2011, 11.51 h

No m'han sorprès gens les declaracions que ha "excretat" l'Aznar com es costum en aquest hominid messetari. Quin tipus d'opinios i declaracions es poden esperar d'un ésser que prové del franquisme pur i dur? De tall liberal? De tall federalista? Subcosncientment, per més lliçons barates que imparteixi sobre democracia i llibertats "per a Dummies", és un neofeixista de cap a peus. Ni tan sols mereix ser considerat com a conservador o simplement de dretes, per consideració als conservador... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
atlasac fletxa Vila-real
7 d'octubre de 2011, 11.23 h

Com era allò (SOU FORMIDABLES) que els vostres pensaments siguin coneguts almenys al vostre BARRI i....(NOOO us feu tant pesats com jo!!).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
atlasac fletxa Vila-real
7 d'octubre de 2011, 11.12 h

BUFA!!!! Jo amb l´AZNAR (com és allò (los dos polos se ajuntan.....)

Tú, Tú, Tú,Tú.... Aceptarieu que un CRIMINAL propagara MATEUUUUU, o un LLADRE ROBEUUUUU, allavors perquè ensalceu als cooculpables del estat CRIMINAL actual? ´´es que NO son cooculpables CiU, PsoE, P.P.,e. r. c., I.U. i TOTS els altres del que està passant? FORA PARTITS SENYORS i SENYORES FORA PARTITS almenys aquests que NO TENEN VERGONYA (no continuo per aquí, no estan ensenyats....) NO HI VEIEU que TOTA l´energ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.