directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El govern espanyol bloqueja els avançaments d'impostos d'octubre a 90 municipis dels Països Catalans

Hisenda els comunica que no rebran les transferències fins que presentin la liquidació de l'exercici 2010

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El govern espanyol ha anunciat aquest dilluns no ingressarà a 90 municipis els Països Catalans les seves respectives participacions en els tributs de l'Estat del mes d'octubre. Concretament són 53 municipis del Principat, 5 de les Balears, 22 del País Valencià i una desena de la Franja. L'executiu reté els fons a aquests consistoris perquè encara no han complert amb l'obligació de presentar la liquidació pressupostària de l'exercici 2010. El Ministeri espanyol d'Economia i Hisenda assegura que desbloquejarà aquestes transferències quan els 90 municipis presentin els comptes del darrer exercici. .
 
diners euro hipoteca finançament monedes moneda
Comparteix
   


Etiquetes
El Ministeri espanyol d'Economia i Hisenda ha aplicat la Llei d'economia sostenible, segons la qual l'administració espanyola, a partir d'octubre, està obligada a retenir les entregues mensuals a compte de la participació als tributs de l'Estat a tots els municipis que no hagin entregat la liquidació de l'any anterior. Segons la llei, els municipis no perden aquestes transferències mensuals, sinó que les recuperen en el moment que envien a Hisenda els comptes anuals de l'exercici anterior.
 
A Catalunya són 53 els ajuntaments castigats enguany per no complir amb l'obligació d'entregar els comptes en els terminis establerts per la llei
 
La majoria dels municipis que no rebran els avançaments d'impostos aquest mes d'octubre es troben a la demarcació de Barcelona. Es tracta de Badia del Vallès, Calonge de Segarra, Capellades, Carme, Castellar del Riu, Castellbell i el Vilar, Castellfollit de Riubregós, Montgat, Montmaneu, Montseny, la Nou de Berguedà, Olvan, Orpí, la Quar, Rubió, Sagàs, Sant Esteve de Palautordera, Sant Jaume de Frontanyà, Sant Pere Sallavinera, Sant Quintí de Mediona, Santa Maria de Merlès, Sora, Viver i Serrateix, Talamanca i Torrelles de Foix.
 
A la demarcació de Tarragona els consistoris afectats són els de Bonastre, Camarles, Creixell, Duesaigües, el Lloar, Masllorenç, Perafort, Riudecols, Tivenys, Torroja del Priorat, Ulldemolins i la Vilella Alta.
 
A Ponent i a l'Alt Pirineu queden bloquejades les partides a Abella de la Conca, Cabó, Clariana de Cardener, Llimiana, Montoliu de Segarra, Oliola, Puigverd d'Agramunt, Sanaüja, Sant Esteve de la Sarga, Sarroca de Lleida i la Vall de Boí.
 
Finalment, les localitats gironines afectades per aquesta mesura d'Hisenda són Madremanya, Massanes, Mollet de Peralada, Osor i la Pera.
 
Els municipis del País Valencià, les Balears i la Franja
 
Pel que fa als municipis del País Valencià són, a Alacant, Alguenya i Llíber; a Castelló, Atzeneta del Maestrat, Culla, Navaixes i Sant Rafel del Riu i, a València, Ademús, Andilla, Cases Baixes, Castellfabib, Caudete de las Fuentes, Xulilla, Cullera, Daimús, Gilet, la Llosa del Bisbe, Segart, Sellent, Sueca, Torrebaixa i Xirivella.
 
Pel que fa a les Illes Balears trobem Banyalbufar, Consell, Estellencs, Fornalutx i Santa Maria del Camí.
 
Finalment, de la Franja hi ha Valljunquera, Alcampell, Baldellou, les Paüls, Arenys de Lledó, Calaceit, la Codonyera, Mont-roig de Tastavins, Torredarques i la Torre de Vilella.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Valentí Carrera i Vila fletxa Sant Vicenç de Castellet
10 d'octubre de 2011, 17.16 h

Ells sí que poden fer tancament de caixa! Qui els va parir...no se a què esperem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.