directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 19:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern cedeix i participarà en l'acte de Blanco sobre el corredor mediterrani

Evita carregar contra Foment i anul·la la convocatòria que tenia prevista per sumar-se a la de la Cambra de Comerç

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha volgut aquest dimarts tancar tota polèmica amb l'executiu espanyol sobre l'acte organitzat per la Cambra de Comerç per celebrar la decisió de Brussel·les en favor del corredor mediterrani. Ha aparcat el malestar del Govern, que en principi no havia estat convidat formalment a un acte on sí que participa el ministre de Foment, José Blanco. Homs ha explicat que el Govern anul·la la seva convocatòria per aquest motiu i se sumarà a la de la Cambra. 'Ens adaptem a la situació, ens mudem i posem tots de manifest el que és important: que per primera vegada en la història de l'Espanya radial, les coses canvien, i canvien gràcies a Europa', ha resumit.

Comparteix
   


Etiquetes
En roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu, Homs ha apuntat que, malgrat la 'sorpresa' que va provocar en el Govern l'organització de l'acte de la Cambra, el més rellevant és que Europa pugui acabar apostant pel corredor mediterrani. Així, l'executiu català deixarà 'de banda les qüestions de les fotos i dels actes', suspendrà la convocatòria pròpia que tenia prevista, i se sumarà a l'acte organitzat per la Cambra, amb el president de la Generalitat encapçalant la comitiva. 'Val més relegar possibles lectures de disputes institucionals', ha opinat.
 
En preguntar-li sobre el fet que no hi hagués una invitació formal al Govern, Homs ha evitat entrar en polèmica i assegurat que el propòsit és 'mudar-se i celebrar la notícia' si es que es produeix. 'La gent n'està tipa de polèmiques. Nosaltres hem expressat el nostre malestar, ens adaptem a la situació, tots ens mudem i posem de manifest el que és important: que per primera vegada en la història de l'Espanya radial, les coses canvien, i canvien gràcies a Europa', ha conclòs.
 
Ha reiterat que 'tant se val com hagin anat les coses', perquè de bones notícies no n'hi ha tantes i cal celebrar-les.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.