directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 03:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Perpinyà, Figueres i Girona volen unir esforços per crear un 'màrqueting territorial comú'

Aquest projecte acompanyaria l'obertura de la línia d'Alta Velocitat entre Barcelona i París, el desembre del 2012

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Els ajuntaments de Perpinyà, Figueres i Girona han acordat sumar forces per promoure les seves imatges conjuntament. En un acte a la capital de la Catalunya del Nord convocat pel 'think tank' Opencat, les tres ciutats han posat l'èmfasi en la necessitat d'unir esforços per crear 'un màrqueting territorial comú', segons ha comentat el vicepresident de l'àrea urbana de Perpinyà Mediterrània, Romain Grau. Aquest projecte acompanyaria l'obertura de la línia d'Alta Velocitat entre Barcelona i París, el desembre del 2012, i aixoplugaria tota l'oferta cultural, lúdica i econòmica de l'eix geogràfic que representen.
felip, alduy, dumas, madrenas
D'esquerra a dreta, són: Marta Felip, Jean-Paul Alduy, Vincent Dumas, Marta Madrenas i Romain Grau © ACN

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, Marta Felip, primera tinent d'alcalde de Figueres, ha esmentat 'la gran força del Museu Dalí' i també ha destacat 'la bona gastronomia de l'Empordà, el turisme de sol i platja, com també espais naturals de qualitat'. 'Però no tenim universitat', ha lamentat Felip. Per la seva banda, i com a president de la federació de 36 municipis del Rosselló, Jean-Paul Alduy ha ressaltat 'un dèficit de marca en totes tres ciutats, llevat de Figueres, amb Dalí' i ha suggerit la creació d'una marca global 'que queda per dissenyar, per poder acollir el TGV a través d'una campanya de comunicació d'alt nivell, que sortiria a la premsa europea'.

Com a representant de l'ajuntament de Girona, Marta Madrenas ha matisat 'que no estem preparats per seguir un moviment de marca global, perquè ens hi diluiríem, però ens hi hem d'apuntar'. L'acte, amb participació de 150 actors del món econòmic, institucional i política de banda i banda de la ratlla fronterera, ha estat motiu per Romain Grau de posar de manifest 'un mode econòmic orientat cap a la intel·ligència '. El president d'Opencat, Vincent Dumas, que ha moderat els parlaments, ha avançat la idea de 'potenciar el diàleg' entre les ciutats com a condició 'per treballar l'atractivitat, que és un motor de desenvolupament de l'eix eurocatalà a nivell internacional'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.