directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 20:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El primer dia de la col·locació dels 3.700 milions de bons de la Generalitat desperta un 'interès molt alt'

El ritme de contractació se situa en el nivell més alt de l'escenari més optimista de les entitats financeres

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El primer dia de col·locació de l'emissió dels bons de la Generalitat ha superat les millors expectatives que tenien les entitats financeres. Diferents fonts consultades han afirmat que la resposta dels inversors als bons patriòtics ha registrat un 'interès molt alt'. En relació amb el ritme de col·locació, s'observa que s'ha situat en 'el nivell més alt' de l'escenari més optimista que s'havia previst, segons han coincidit diverses fonts financeres. Les mateixes fonts han destacat el fet que l'emissió de 3.700 milions està assegurada en la seva totalitat per les entitats col·locadores, cosa que constata la confiança que tenen els inversors particulars amb el bons de la Generalitat.
andreu mas-colell,
Comparteix
   


Etiquetes
Segons fonts financeres no descarten que al ritme que ha agafat l'emissió en les primers 24 hores, la col·locació estigui totalment exhaurida abans de 8 dies. 
 
El fet que no hi hagi prorrateig, i que l'inversor sàpiga que la quantitat que demana serà la que hagi de comprar, fa que el volum contractat estigui per sota de l'emissió de l'any passat, que sí tenia prorrateig i que l'inversor demanava una xifra més alta perquè sabia que hi hauria un descompte. Aquest és el motiu que justifica que el resultat d'aquesta emissió tingui menys 'intensitat' que en anteriors ocasions. Tot i això, algunes de les principals entitats que participen a l'emissió han contractat en les primeres hores un 20% del total que tenen assignat.  
 
La direcció general de Política Financera, Assegurances i Tresor ha posat en circulació aquest dilluns i fins el 14 de novembre una nova emissió de bons per valor de 3.700 milions, ampliables fins a un màxim de 4.000 milions.
 
Un total de 27 entitats financeres disposarà d'un import limitat de bons i tancarà el seu període de col·locació en el moment en què aquesta quantitat s'acabi. En aquesta emissió no hi haurà prorrateig. 
 
L'emissió té dos trams un per un període d'un any amb un interès del 4,75% i un altre a dos anys amb una rendibilitat del 5,25%. El mínim per cada sol·licitud és de 1.000 euros el màxim de dos milions. Segons fonts consultades la resposta de l'inversor en aquest trams ha estat similar i en algunes entitats financeres s'ha col·locat el 50% a un any i el 50% a dos anys. 
 
Les entitats financeres col·locadores són 'la Caixa', CatalunyaCaixa i Banc Sabadell, que lideren l'emssió. Les altres entitats col·laboradores són Barclays, Unnim, Ahorro Corporación Financiera, Caixa d'Enginyers, Deutsche Bank, GVC Gaesco, Banco Pastor, BBVA, Caixa Ontinyent, Bankpime, Caja 3, Banc Mare Nostrum, Banco Mediolanum, Privat Bank Degroof, Cajamar i Ibercaja i les oficines de Bankia que procedien de l'antiga Caixa Laietana. A aquestes entitats s'han d'afegir unes altres 13 entitats més que només actuen com col·locadores. 
 
El desemborsament de l'emissió es farà el 21 de novembre, coincidint amb la data de la fi de l'emissió de bons del tripartit del novembre del 2010.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
NOVAABC fletxa IGUALADA
26 d'octubre de 2011, 16.27 h

#3 En los ultimos dias se esta barajando la condonacion de la deuda griega un 20%, esto, al parecer, no es una decision inocua y significa que aquellos que le han concedido un credito a grecia (bancos alemanes y franceses principalmente) comprando la deuda griega ahora se encuentran con que esa deuda vale un 20% menos. Esa misma medida querian aplicarla a españa (y supongo que tembien afectaria a las autonomias) e Italia, aunque, de momento, parece que se lo han quitado de la cabeza no es desc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jordibcn fletxa Barcelona
25 d'octubre de 2011, 21.56 h

#2 I això perquè ha de passar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
NOVAABC fletxa IGUALADA
25 d'octubre de 2011, 19.12 h

#1 patrioticos, por que tal y como esta la economia y las finanzas de la generalitat, el interes es relevante hasta cierto punto, te pueden prometer la luna si despues te hacen un descuento sobre el nominal de un 20%.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
jordibcn fletxa Barcelona
24 d'octubre de 2011, 20.05 h

Perdoneu però això de BONS PATRIÒTICS , no se qui ho diu però que no , més aviat cal anomena´ls bons al ,4,75% o al 5,25%., PATRIÒTICS al 1 o 2%. potser.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.