directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El president valencià Alberto Fabra assegura que 'no renunciarà' a reivindicar l'aigua de l'Ebre

Fabra ha estat preguntat per les recents declaracions de Mariano Rajoy en una entrevista en què assegurava que el transvasament no anirà en el programa del PP

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat aquest dilluns que no renunciarà 'mai' a exigir 'el que els valencians necessiten per ser igual que altres comunitats'. Fabra s'ha expressat d'aquesta manera en ser preguntat per la possibilitat que el PP espanyol retiri del seu programa el transvasament de l'Ebre, tal com ha afirmat el candidat Mariano Rajoy en una entrevista recent . 'La nostra comunitat necessita la solidaritat per part de la resta, al igual que nosaltres som solidaris en altres temes', ha dit Fabra. El president valencià ha afegit que mai renunciarà a 'comptar amb aquells elements, instruments i recursos perquè la Comunitat Valenciana generi ocupació'.
Alberto Fabra s'ha pronunciat d'aquesta manera després de presidir l'acte del 25è aniversari de CIRIEC. El president valencià feia així una primera valoració de les declaracions de Mariano Rajoy, que en una entrevista a El Periódico aquest diumenge assegurava que el polèmic projecte no figurarà al programa del PP per a les eleccions generals. 
 
Fabra ha assegurat que ell mai renunciarà a exigir 'el que els valencians necessiten per ser igual que altres comunitats' ni 'a comptar amb aquells elements, instruments i recursos perquè la Comunitat Valenciana generi ocupació' . 
 
Les declaracions de Rajoy han provocat crítiques en el PSPV-PSOE que, a través del portaveu d'infraestructures, Francesc Signes, ha dit que 'aquest és el veritable Rajoy: el que enganya als valencians amb el transvasament de l'Ebre, en no incloure en el seu programa electoral, i el que traeix a la societat valenciana, després de tants anys de lluita pel Corredor Mediterrani' .
 
El PP valencià aposta pel Pla Hidrològic 
 
El secretari general del PP valencià, Antonio Clemente, ha respost els socialistes que 'el discurs del PP en matèria d'aigua i infraestructures sempre ha estat clar i contundent i parlar d'una altra cosa a donar l'esquena a la veritat' i ha afegit que 'mentre els socialistes diuen una cosa diferent en cada territori segons els interessa, els populars sempre hem seguit una línia clara i així ho hem explicat als ciutadans '.
 
Clemente ha assegurat que el PP valencià 'aposta pels transvasaments com a solució a la sequera i la tornada al Pla Hidrològic inicial, sempre defensant la solidaritat entre territoris en què l'aigua sobrant arribi on falti'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
NOVAABC fletxa IGUALADA
25 d'octubre de 2011, 19.14 h

siguiendo esa logica madrid, castilla-la mancha, castill-leon. la rioja, aragon y extremadura las veo reclamando puerto de mar!
y a canarias aceso a europa en ave!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Ma. fletxa Terrassa
25 d'octubre de 2011, 14.09 h

Es clar, es clar; per després malbaratar-la fent complexes turístics com Marina d'Or o la bogeria de Benidorm, l'antitesi de la lògica.
Es lo mateix que voler promocionar horta en un desert en base a portar aigua de llocs naturals on no en sobra, per crear artificialment oasis.
Estan bojos; lo que passa és que contra els catalans tot s'hi val i nosaltres no tenim drets, puix som una colonia espanyola..


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep fletxa Sant Celoni
25 d'octubre de 2011, 13.20 h

Quan Catalunya sigui independent, merda reclamaràs.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.