directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 07:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Suprem admet el recurs contra la prohibició del burca en edificis municipals de Lleida

L'advocat de l'associació musulmana Watani diu que la Paeria no podrà aplicar la prohibició fins que el TS dictamini sentència ferma

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Tribunal Suprem (TS) ha admès a tràmit el recurs de cassació de l'associació musulmana Watani contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) que va avalar la prohibició del burca i el nicab en edificis municipals de Lleida. Segons ha explicat a l'ACN l'advocat de Watani, Carles Antolí, això significa que ara per ara, la Paeria no pot aplicar la prohibició perquè hi ha una mesura cautelar que preveu la suspensió de la norma i aquesta 'no s'ha aixecat' al no demanar-ho cap de les parts. Per aquest motiu, caldrà estar a l'espera que el Suprem dicti una sentència ferma. L'Ajuntament té ara un període per presentar oposició a l'admissió a tràmit del recurs.

Comparteix
   


Etiquetes




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Robert fletxa castelldefels
29 d'octubre de 2011, 14.46 h

#9 Tens molta raó, els pijo-progres muiticultis son idiotes perduts


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jordi fletxa CATALUNYA
29 d'octubre de 2011, 13.49 h

#8 Doneu-li les gràcies a la pseudoesquerra pijoprogre-multiculti-pocafeina que es dedica a fer flotilles en ajuda els terroristes de hamas i a defensar les discriminacions de les dones musulmanes,aquests lobbys proislamistes estan mantinguts per l'esquerra flowerpower que tenim pèr aquí,que en lloc de defensar els treballadors i denunciar les agressions que patim com a poble,prefereixen anar a menjar falafels i a fer festetes amb qui no respecta els drets humans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
29 d'octubre de 2011, 13.23 h

Desgraciadament he de veure en el meu lloc de treball, de tant en tant, noies i dones amb nikab. Em crea una terrible tristesa, ansietat, ràbia. Són noies de 20 anys o dones de 40. Tot plegat una situació humiliant, inhumana, bàrbara, regressiva. És el reflex del tracte que reben com a persones per part de la seva comunitat i per part de la nostre. No val l'excusa de la tradició i la cultura. Aquí no s'han de protegir dels vents del desert. Però no es fa absolutament res per elles. Els... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Emili fletxa Terrassa
28 d'octubre de 2011, 18.23 h

#5 Totalment d'cord amb en Josep, però voldria aclarar que per mi " DINS D'UNS LÍMITS RAONABLES" són DINS DE CASA DE CADASÚ i això ho faig extensiu per a totes les religions. Jo m'apunto a una rebelió dels incrèduls ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
28 d'octubre de 2011, 17.24 h

Segons sembla cal respectar-ho tot excepte la llibertat a poder decidir el nostre futur. Senyors polítics, a qui esperem per independitzar-nos? Després, que el TSJ espanyol faci el que li surti dels collons.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Josep fletxa Barcelona
28 d'octubre de 2011, 14.55 h

Permetre-ho tot als inmigrants per por a no caure en el racisme o la xenofòbia és un error molt gran. Els inmigrants poden ser tots benvinguts i poden mantenir les seves arrels i tradicions DINS D'UNS LÍMITS RAONABLES. Junt amb el dret de poder mantenir les seves tradicions també hi ha l'obligació de integrar-se al lloc que els acull. En el seu país potser és normal portar burca, però aquí això és una barbaritat!
D'igual manera amb el mateix raonament una noia d'aquí se'n podria ana... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Robert fletxa castelldefels
28 d'octubre de 2011, 11.08 h

Portar burka o nicab al nostre país i a occident en general, és una mostra de barbàrie, de sotmetiment i anul·lament de la identitat de qui ho porta, a més d'una manca de seguretat, car ningú hi pot anar pel carrer emmascarat. Fa poques setmanes, a Viladecans, em vaig creuar amb una dona amb nicab i us asseguro que en veient-la, vaig tenir la sensació per uns moments d'haver retrocedit segles enrere.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mireia fletxa bcn
28 d'octubre de 2011, 09.27 h

només per seguretat, tothom hauria d´anar amb la cara al descobert. A l´igual que jo puc ser reconeguda pel carrer, m´agradaria reconèixer a qui passa pel meu costat. Tampoc crec que aquest tipus de "protecció facial integral" tingui a veure amb cap religió que no sigui masclista, misògina i amb una clara intenció d´anul.lar la dona a la societat. No és això una forma de maltractament? Com és possible que el Tribunal Superior de Justícia admeti el recurs? Qui ha sol.licitat el rec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
28 d'octubre de 2011, 08.20 h

La burka ha d'estar prohibida per seguretat. El xadó pot estar permes per "cultura", ara be els moros que fan portar -lo a les seves dones i filles haurien d'anar obligatoriament amb xilaba. No es pot permetre que els homes vesteixin com els occidentals i les dones "per cultura" al modus islamic


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pepelu fletxa Andorra la Nova
27 d'octubre de 2011, 17.02 h

Visca la llibertat d´expresio.
Si algun dia alguna d´aquestes dones me parla (ja sigui amb el burka, el mocador o la pandereta) jo tinc el meu dret i la meva llibertat d´expresio per a optar per a no contestar-les.
Si ells tenen dret a cel.lebrar el ramada o la feria d´abril o el mundial de canicas, jo tinc el dret de passar d´ells i no contestar-els-hi.
Alguna associacio catalana els hauria de denunciar per no anar vestides a la moda, fer pudor o no dutxarse de tant en tant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.