directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Ajuntament de Barcelona aprovarà les ordenances fiscals gràcies a un acord amb el PP

La segona tinent d'alcalde ha afirmat que és 'la demostració clara de la voluntat de diàleg del govern municipal'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Un acord amb el PP permetrà a l'Ajuntament de Barcelona aquest divendres les ordenances fiscals del 2012. La segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i regidora d'Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, ha valorat satisfactòriament l'acord i ha afirmat que és 'la demostració clara de la voluntat de diàleg del govern municipal'. Recasens ha explicat que el procés de negociació política ha permès introduir noves mesures 'per fer front a la crisi, reactivar l'economia i protegir els col·lectius de persones amb més dificultats' i ha explicat que les ordenances són 'una eina de reactivació econòmica i al servei de les persones'.
ajuntament de barcelona,
Comparteix
   


Etiquetes
Segons Recasens, el projecte d'ordenances fiscals es defineixen 'pel rigor, la transparència i l'eficiència i donen cobertura a unes necessitats socials'. 

El priojecte preveu una bonificació de l'IBI per les famílies nombroses (unes 8.600); una bonificació del 50% de l'IBI pels vidus amb una renda que no superi 1,5 vegades el salari mínim interprofessional; una rebaixa de l'Impost de Vehicles a cotxes i motocicletes, un increment de la taxa de cremació i la congelació de les zones C i D de les zones blaves. 

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
28 d'octubre de 2011, 16.36 h

Bonificació de l'IBI per a famílies nombroses. Crec que la majoria de famílies nombroses són les que més patrimoni tenen.
El 50% per als vidus amb renda baixa em sembla molt encertat, però als aturats de llarga durada que no tenim cap perspectiva de trobar un treball digne, a aquests res? Com és el meu cas, amb 61 anys i tres sense treball. Gràcies a Déu cobrant la subvenció de majors de 52 anys que dóna, de moment, per poder fer front als impostos que haig de pagar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.