directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Bosch enceta la campanya de la 'República del Sí' a Badalona

"L'essència del nostre programa és que nosaltres volem escoltar", ha afirmat el cap de llista republicà en l'acte d'inici de campanya · Lluiten contra 'la comunitat del No, del dèficit fiscal, de la dependència i la crisi'

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Badalona ha estat la ciutat escollida per la coalició independentista que formen ERC, Reagrupament i la plataforma ciutadana 'Catalunya Sí', per iniciar una campanya electoral en la qual volen construir 'la República del Sí'. El cap de llista per Barcelona, Alfred Bosch, ha explicat davant les dues-centes persones que omplien el Teatre Principal de Badalona, que representen "el benestar, el dret a decidir, la feina i la llibertat", enfront d'aquells que defensen 'la comunitat autònoma del no, del dèficit fiscal, de la dependència i de la crisi". Bosch ha afegit que volen arribar a "tothom" i que "l'essència" del programa és "escoltar" a tots els ciutadans sense excepció.

Comparteix
   


Etiquetes
"No tenim al·lèrgia a la gent", ha exclamat Bosch, que ha demanat als simpatitzants de la coalició que treballin durament durant els proper quinze dies perquè estan canviant el "rumb" del país. "Tremola García Albiol. Tremola Rajoy. Tremola Duran. Tremola Chacón. Perquè estem disposats a buscar el nostre somni", ha explicat el cap de llista independentista. Un somni que haurà de portar el país a la "llibertat" i a la "justícia social" i que Alfred Bosch ha promès que podrà veure el doctor Moisès Broggi que, amb 103 anys, encapçala la candidatura independentista al Senat.

Alfred Bosch ha dedicat bona part del discurs a criticar el món del 'No', en el qual les retallades socials fan que la situació de molta gent "pengi d'un fil". El candidat de la coalició independentista ha destacat que només a través de la confiança en el país i en els seus ciutadans es podrà sortir de la crisi i crear un futur més just. "Si no perdem la confiança arribarem molt lluny", ha indicat. "Nosaltres estem canviant el rumb del país. Hem començat a sumar i a caminar cap a la independència de Catalunya", ha sentenciat. Segons Bosch, la veu d'ERC-Rcat-Catalunya Sí és la única que pot garantir els interessos de Catalunya a Madrid.

Bosch ha destapat el primer cartell de la campanya electoral a les 12 acompanyat pel president d'ERC, Oriol Junqueras. Un cartell digital sobre un una pantalla de LED en el qual s'ha pogut veure la imatge del cap de llista republicà i l'eslògan de campanya mentre sonava una versió de la cançó 'Que tinguem sort' de Lluís Llach, una de les 50 personalitats que han donat suport públic a la candidatura.

El president d'Esquerra ha estat un altre dels protagonistes del primer míting de la campanya electoral. En el seu missatge ha volgut transmetre confiança als militants del partit i als votants de la resta de forces independentistes. "Tenim l'obligació d'aconseguir que la gent confiï en nosaltres", ha afirmat. Junqueras també ha parlat del problema de l'atur i de les dures condicions que travessen molts catalans. "Els hem de demostrar que estem al seu costat", ha afegit.

Tant Bosch com Junqueras han reivindicat el passat d'ERC des dels presidents Macià i Companys, però també el passat recent. "Hi ha gent que ho ha passat molt malament però que ha fet molt bona feina". Entre d'altres, el número 1 de la coalició ha citat a l'expresident d'ERC, Joan Puigcercós, i a l'exsecretari general, Joan Ridao. Tots dos han donat suport des de primera fila al costat d'altres dirigents i exdirigents del partit. El número 2, Joan Tardà, o la vicepresidenta de Reagrupament, Ruth Carandell, també han participat enl'acte d'obertura de la campanya electoral.

Durant els propers 15 dies, ERC-Rcat-Catalunya Sí recorreran Catalunya confrontant el binomi dels valors positius de la 'República del Sí' amb els negatius de la 'Comunitat Autònoma del No'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
7 de novembre de 2011, 10.32 h

#20 Aquesta paraula que heu dit, la de traïdor, només és digne d'una persona inculta i nècia, quan els d'ERC ha fet més per Catalunya tot i equivocant-se al donar suport al tripartit, que corrupCiU en 23 anys de majories absolutes, de 8 anys a l'oposició, i l'any que porta de govern. En canvi d'aquests ni en parleu, quan seran ells qui donaran les regnes de Catalunya al partit que vol el nostre anorreament com a poble, com a cultura i com a llengua. Es veu que tampoc recordeu que van ser ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
7 de novembre de 2011, 10.23 h

#17 Amic meu, si em permeteu aquest qualificatiu, el vostre comentari és d'allò més encisador, precís i real. Paraules dignes com el vostre àlies. Comentaris com el vostre són els que fan falta. Salutacions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
mario fletxa bcn
6 de novembre de 2011, 09.57 h

#17 Gràcies Pere, realment ets DIGNE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
5 de novembre de 2011, 23.32 h

#19 I tu què saps? I si ets tan bona i pots fer tant per Catalunya, per què no fas alguna cosa més que cridar cada vegada que fas un comentari? Et recomano que llegeixis algun dels seus llibres, que vagis a alguna de les seves classes... i que deixis de cridar, perquè potser t'haurem de dir maleducada.

El Bosch és una persona culta i amb currículum (no com el de la Ortega evidentment) i canseu molt tots aquests que jutgeu l'eficàcia o la capacitat de les persones per una corbata o per ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
5 de novembre de 2011, 21.09 h

Aquest Bosch és conm tots els d'ERc, ara amb això de la república del si, ja vol confondre la gent del SI A LA iINDEPEND'ENCIA. Sempre copian i confonen a la gent.
Qui voti ERC és un traïdor a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Laia fletxa Barcelona
5 de novembre de 2011, 20.40 h

professor d'universitat associat no ?????sap de l'àfrica ??? o quanta economia, i altres disciplines sap!!!!!! NOMÉS CAL SENTIR-LO!!!! FA VERGONYA!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Àngel fletxa Terrassa
5 de novembre de 2011, 15.25 h

Nena, Laia, vols dir que tu ja en saps de llegir i escriure? Ho dic perquè al Bosch, si vols, el pots criticar per d'altres coses, però no el pots acusar d'analfabetisme, diria que es fa difícil considerar que no sap escriure d'una persona que ha estat o és, ara mateix no sé quina és la seva situació, professor universitari especialista en Àfrica i escriptor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pere el Digne fletxa Granollers
5 de novembre de 2011, 14.01 h

Aquesta coalició és l'única opció vàlida per a totes aquelles persones que volen viure dignament, amb justícia social, amb els valors del republicanisme i amb la lluita per la independència nacional, plantant cara al front de Madrid.

Recomano la lectura de El més calent... al front e Madrid d'Ed. Meteora i sabreu què van fer 8 diputats al Congrés dels Diputats la legislatura 2004-2008

Fragment de l'inici del llibre:

"El cert és que el ritme de Madrid envelleix, i molt, perquè ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
5 de novembre de 2011, 11.48 h

#15 Doncs amb les paraules que manifesteu, el suport i els vots de Vostè i altrres molts com Vostè, desgraciadament pocs fets dels que esmenta Vostè es podran veure, o és que alguna vegada heu vist un llimoner que doni taronges ???. Mentrestant, els sociates, i els peperos ajudats pels botiflers de corrupCiU, només amb arcs i fletxes tornaran ocupar Catalunya, ja que ni escopetes els faran falta i tot mercès a aquests que només espereu fets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Mn fletxa Barcelona
5 de novembre de 2011, 11.31 h

Ho sento militants d'Esquerra que aneu escrivint per tots els diaris digitals però només votareu aquells qui sempre heu estat votants d'aquest partit o ex-votants que només us van deixar de votar pel segon tripartit. És així i el 20N ho veurem tots amb els nostres propis ulls.

El Puxi i els seus amics es van pensar que la part de la societat catalana que els votava era idiota i els continuarien votant només perquè ells seguissin amb la seva poltrona meravellosa i no ha estat així. Ara... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.