directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 00:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Junqueras a Pujol: 'El seu candidat hauria de ser l'Alfred Bosch i no el senyor Duran i Lleida'

Bosch quantifica el preu d'un ministeri en renunciar al pacte fiscal

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat aquest dijous des de Tarragona que el candidat de l'expresident Jordi Pujol no hauria de ser Josep Antoni Duran i Lleida sinó Alfred Bosch. 'Quan el president Pujol diu que s'ha acabat el temps del peix al cove, que ja no estem per fer pactes parcials, suposo que se n'adona que el seu candidat no pot ser el senyor Duran i Lleida', ha argumentat Junqueras. Segons el president republicà, l'objectiu de Duran és 'apuntalar' el PP a Madrid i 'vendre's' el pacte fiscal per poder ser 'ministre o vicepresident del govern espanyol'. Enlloc d'un govern de concentració a l'Estat, Junqueras ha proposat fer un esforç de concentració a Catalunya.

Comparteix
   


Etiquetes
Junqueras ha fet el mateix paral·lelisme amb Pasqual Maragall: 'quan el president Maragall diu que ja no és temps de petits acords, que cal un canvi de model, segur que sap que el seu candidat no és la senyora Chacon, sinó l'Alfred'. Entre d'altres perquè, pel president d'ERC ningú ha fet tant mal per a l'Estat del Benestar com la posada en funcionament de trens d'alta velocitat 'on no viatja ningú' o la construcció d'aeroports 'on no hi aterra cap avió'.

Utilitzant les figures de Pujol i Maragall, Junqueras ha apel·lat als votants tradicionals de CiU i PSC perquè facin costat a la candidatura d'Esquerra, 'la única capaç de liderar el salt endavant del país', segons el president republicà. 'No és temps d'anar a Madrid a apuntalar governs espanyols, a ajudar aquells que perjudiquen els interessos de Catalunya', ha opinat. Entre exclamacions d'independència per part del públic, Junqueras s'ha passat al castellà per denunciar que CiU vulgui donar suport a un govern del PP que té com a prioritat 'un proyecto nacional de España'.

El candidat de la coalició entre ERC i Reagrupament, Alfred Bosch, també s'ha referit a Duran i Lleida durant el seu discurs i ha calculat el preu que cal pagar per arribar a ser ministre: 'el preu d'un ministeri és renunciar al pacte fiscal'. Des del Palau Firal i de Congressos de Tarragona i davant d'unes tres-centes persones en un dels mítings més multitudinaris de la campanya, Bosch ha insinuat l'allunyament de CiU de la defensa del pacte fiscal després que el seu candidat, Josep Antoni Duran i Lleida, hagi proposat un govern de concentració a Madrid.

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#38
14 de novembre de 2011, 10.30 h

#36 Tenim la pell que ens toca tenir, perquè la vostra és com la del llop però coberta amb la d'ovella. Sou torpèdes o trols de corrupCiU o de SI, que en castellà podríem dir "Tanto monta, monta tanto".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
jordibcn fletxa Barcelona
14 de novembre de 2011, 09.38 h

#36 Serafi, abans de tancar l´ordinador , siusplau contestam "quina va ser la possicció de CiU al Congrés davant les anul,lacions dels consells de guerra franquistes" ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Serafi fletxa Barcelona
14 de novembre de 2011, 08.14 h

quina pell més fina tenen aquests "forofos" d'ERC que quan els hi dius res es posen a despotricar d'els altres. Com la canalla al cole: "i tu més". No pas com fan les persones assenyades que raonen el que se'ls diu i si s'han equivocat, demanen perdó. Quina vàlua humana !!!

Deixarem de llegir i dir res més a l'ara veient quina mena de públic el segueix: els "superpatriotes que no han fet res malament mai"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
13 de novembre de 2011, 11.34 h

#8 Vostè agafa el camí que li convé, només pel sol fet d'atiar el foc sobre ERC sobiranament, perquè aquells que donen suport als crims de la passada dictadura, han tingut temps de sobres per a demanar perdó. I quan no ho han fet ara, mai més no ho faran. D'altra banda, el primer que hauria de demanar perdó, és aquell borbó que està sucant de la mamella de tots nosaltres, el qual per no dir res, mai no se'n ha desdit del jurament que va fer al dictador assassí. Alguna vegada ERC hav... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
13 de novembre de 2011, 11.23 h

#4 Només sabeu despotricar contra ERC. Només sabeu atiar el foc contra ERC. Demostreu no tenir dignitat perquè calleu com miserables davant de totes les ignomínies i baixades de pantalons davant de la monarquia i de l'enemic núm. 1 de Catalunya, amb les quals ens està regalant el partit, que segons diuen està farcit "d'independentistes". Ara ja ho entenc, perquè si tots aquells independentistes són com Vostè, així anem. Si Vostè i tots els que són com Vostè rumiessin una mica, ded... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Jordi fletxa CATALUNYA
12 de novembre de 2011, 12.52 h

#32 Preferixo que em ragi el nas a que em ragi el cervell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Serafi fletxa Barcelona
12 de novembre de 2011, 10.02 h

#31 ves a l'otorrino. Tens el nas molt i molt fotut
#26 em castigaras per fer faltes? Si hagués gaudit de l'ensenyament en català com va propiciar el president Pujol, de ben segur que ho faria millor. Pero estava fins i tot privat de parlar-lo, fins i tot a l'Universitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Jordi fletxa CATALUNYA
12 de novembre de 2011, 01.33 h

#8 Fas ferum de ciudad-anos,torna al teu forat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Joan fletxa Palamós
11 de novembre de 2011, 19.05 h

#1 No t'hi capfiquis amb els enganyats d'ERC, és com vulguer tornar a batre palla batuda. Ja fa temps que ha deixat de ser un partit polític per convertir-se ara en una repetició de CiU-2, és a dir, una corrent entebenadora que deixa apart uns ideals independentistes per parlar ara d'unes il-lusions que asseguren per mitjà d'uns "concerts econòmics-fiscals" que saben sobradament no tenen solfa i menys partitures. Referman una segona edició del "peix al cove" i per aixó tenen els suport... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.