directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un grup reduït d''indignats' torna a acampar a la plaça de Catalunya

El moviment del 15M s'hi vol instal·lar fins, almenys, el 20N

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Els 'indignats' que ahir van tornar a ocupar la plaça de Catalunya han decidit aquest dissabte a la tarda en assemblea continuar al lloc que es va convertir en icona de l'acampada de Barcelona fins al 20N. De fet, esperen que el cap de setmana vinent la mobilització creixi i reuneixi a moltes persones a la plaça, tant el dia de reflexió com la jornada d'eleccions. Fonts de l'acampada han explicat que els mateixos que ahir van dormir a la plaça hi continuaran aquesta nit i fins a final de setmana. Algunes de les persones acampades han donat suport a la manifestació de solidaritat pels encausats pel cas 4F que ha sortit aquesta tarda del Forat de la Vergonya de la capital.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Una vintena d'activistes van passar la nit ahir divendres en dues tendes de campanya plantades en un extrem de la plaça aprofitant la data històrica de l'11.11.11. La seva intenció era tornar a ocupar la plaça de Catalunya per reclamar una 'democràcia real' i dir als polítics 'que no ens representen' a una setmana de les eleccions generals. 

Allà seguiran aquesta nit i esperen que a finals de la setmana vinent, coincidint amb la proximitat de les eleccions, més persones s'afegeixin a la mobilització. D'aquesta manera, els 'indignats' fan visible la seva presència en campanya, a banda de les actuacions puntuals que estan fent les diferents comissions en barris de la ciutat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Montse fletxa Barcelona
13 de novembre de 2011, 10.04 h

No és ara el moment de re-iniciar el moviment 15M. Ara hem de lluitar per una Catalunya lliure! El moviment 15M va del bracet de Espanya i no volem! Volem moviment d'indignats Europeus amb respecte a moltes coses, però la indignació per la dependència a les Espanyes no ens representa aquest moviment. VOT NUL!!!!!! No a l'abstenció que la única cosa que representa és la comoditat de no bellugar el cul de la cadira. Anem tots a votar VOT NUL, això si que vol dir: NO ESTEM D'ACORD AMB CA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Gerard fletxa Munic
13 de novembre de 2011, 09.36 h

#1 Molt senzill: perquè els indignats no van incloure ni el tema de poder parlar en català. Com que el tema venia "gestionat" des de Madrit, doncs és normal que els costés molt acceptar el tema del català, que van acceptar molt cap al final, igual que el tema de l'autodeterminació dels pobles, que van afegir al final i a contra-cor.

I és que en el fons eren un grup d'arreplegats / indignats però l'espanya unida, a ells, que no els la toquin.

No sé pe què els fan tanta publicitat a a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Tomppa fletxa Sabadell
12 de novembre de 2011, 23.01 h

Pensava que aquest moviment pro imperialista ja havia mort ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Albert Sigfrid fletxa Sant Cugat del Vallès.
12 de novembre de 2011, 18.56 h

Penso , se m'acut en llegir aquesta noticia, que els independentistes no hem sabut aprofitar l'ocasió que ens ha servit en safata el moviment dels Indignats.Quina cosa tan senzilla i elemental no hagués estat reivindicar el Concert Econòmic?.Una manera molt pedagògica i punyent d'explicar una de les raons del per què Euskadi tè un atur de menys del 10 % mentre que els catalans estem fregant el 20 %( Per posar un exemple).Crec que a voltes som poc pragmàtics , fem el més difícil i som... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.